• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Excel güncelleme hakkında

Atakan

Yeni Üye
Aldığı beğeni
34
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar
Kullanmakta olduğum bir lap top bir de masa üstü bilgisayar var, birbirlerine bağlılar. Birinde yapılan her şey diğerinede yansıyor.
Ancak 2 side 365 olmasına rağmen çalıştığım excel sayfalarında onay kutularında sorum yaşıyorum. Masaüstünde problem yok ,onay kutuları kutucuk şeklinde, ama
lap top daki aynı dosyada onay kutusunun olduğu hücrelerde DOĞRU yada YANLIŞ İbaresi yazıyor.
İ.T birimimiz yardımcı olamadı.
Aşağıdaki resimlerde bilgisayarların derleme numaralarını paylaştım, Çözüm ile ilgili yardımcı olabilir misiniz, Yada ilgili birime yol gösterecek bir fikir paylaşırsanız çok sevinirim. teşekkürler.

1758098611995.png1758098671217.png

Ekli dosyalar

• lap top.PNG
    lap top.PNG
    12.3 KB · Gösterim: 4
  • 1758098090130.jpeg
    1758098090130.jpeg
    25.5 KB · Gösterim: 4
Eski sürüm olan excel de "şimdi güncelleştir" dediğinizde işlem yapıyor mu yoksa "sürümünüz güncel" mi diyor?

YZ nin verdiği yanıt bu. benzer durumu ben de yaşamıştım.Büyük olasılıkla aynı durum var. Ama KESİN diyemem.

"Aylık Kurumsal Kanal (Monthly Enterprise Channel): Daha az sıklıkta, ancak daha kararlı güncellemeler alır."

Geri