Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
tabloda personellerin toplam satış grafiğini yaptığımızda a, b, c vardiyalarında olan personellerin vardiyalarına göre farklı renklerde olmasını istiyorum. çözümü konusunda yardım edebilecek kimse var mı?
Selamlar,
Dosyanızda herhangi bir grafik olmadığından, Hangi tip grafik istenmekte olduğunu bilemiyorum.
Tahmin yaparak resimdeki gibi bir grafik oluşturuldu.
Umarım istenilen bu şekildedir. Yanlış yorumlamış da olabilirim..
sayın artemis, " tabloda personellerin toplam satış grafiğini yaptığımızda " şeklinde sormuştum soruyu. siz alana koşullu biçimlendirme yapmışsınız. istediğimiz şey çok ayrı bir şey. personel - satış grafiğinde personellerin vardiyalarına göre farklı renkte temsil edilmesi.
Selamlar,
Dosyanızda herhangi bir grafik olmadığından, Hangi tip grafik istenmekte olduğunu bilemiyorum.
Belki de istenilen Grafik değildir.
Kastedilen şey, Veri Çubukları ile koşullu biçimlendirme dir.
Eğer öyleyse, resimdeki gibi bir hileli çözüm kullanılabilir. Açıklama sayfada yapıldı.
Selamlar,