• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel Formülü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

UmutCan444

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar,
Birkaç gün önce yine forumdaki arkadaşların destekleriyle oluşturduğum ekteki Envanter Listesi Taslağında yine yardıma ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Envanter Listesi Taslağında VerilenMalzemeler sayfasında H Sütununda bulunan Malzemenin Adı bölümünde yazılı olan malzemelerden kaç adedi hangi yılda verilmişse Envanter sayfasında bulunan Verildiği Yıllar başlıklı bölümdeki Yıllar kısmına otomatik geçecek gibi bir formül konusunda desteğe ihtiyacım bulunuyor.
Destekleriniz için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

• ENVANTER LİSTESİ TASLAK.xlsx
    131.5 KB · Gösterim: 3
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

181.3 KB · Gösterim: 1
Deneyiniz.

Ekli dosyalar

135.3 KB · Gösterim: 2
Çözüm
Merhabalar, formül konusunda katkılarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi kontrol ettim çok güzel olmuş. Deneme amacıyla elimizdeki bilgileri doldurdum bir eksiklik göremedim. Olur ki bir hata ya da eksiklik görecek olursam yine desteklerinizi talep ederim. Emeği geçen herkese çok teşekkür eder, sevgiyle ve dostça selamlarım

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri