V vernel Yeni Üye Katılım 12 Ağu 2021 Mesajlar 321 Çözümler 1 Aldığı beğeni 124 Excel V Office 2013 TR 18 Eyl 2021 #1 selamlar, bir excel dosyasının kayıtlı olduğu klasörde "görünür" olmaması veya herhangi bir kullanıcı tarafından silinememesi mümkün mü?
selamlar, bir excel dosyasının kayıtlı olduğu klasörde "görünür" olmaması veya herhangi bir kullanıcı tarafından silinememesi mümkün mü?
Çözüm RefazRefaz Doğrulanmış Kullanıcıdır 18 Eyl 2021 Rica ederim,örnek olarak linktekini deneyebilirsiniz ve youtubeden izleyebilirsiniz video varsa. Önceden biliyordum bu proğramı. Proğramsızda gizleme oluyor ama şifreleme bilmiyorum. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Rica ederim,örnek olarak linktekini deneyebilirsiniz ve youtubeden izleyebilirsiniz video varsa. Önceden biliyordum bu proğramı. Proğramsızda gizleme oluyor ama şifreleme bilmiyorum. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
RefazRefaz Doğrulanmış Kullanıcıdır Destek Ekibi Katılım 11 Ağu 2021 Mesajlar 5,155 Çözümler 653 Aldığı beğeni 5,011 Excel V Office 2024 TR 18 Eyl 2021 #2 Merhaba.Excel ile bilmiyorum ama sanınırım bazı proğramlarla yapılıyor. Son düzenleme: 18 Eyl 2021 Olumlu oy 0 Negatif oyla
V vernel Yeni Üye Katılım 12 Ağu 2021 Mesajlar 321 Çözümler 1 Aldığı beğeni 124 Excel V Office 2013 TR 18 Eyl 2021 #3 Refaz' Alıntı: Merhaba.Excel ile bilmiyorum ama sanınırım bazı proğramlarla yapılıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Refaz Moderatör tarafında düzenlendi: 18 Eyl 2021 Olumlu oy 0 Negatif oyla
Refaz' Alıntı: Merhaba.Excel ile bilmiyorum ama sanınırım bazı proğramlarla yapılıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Refaz
RefazRefaz Doğrulanmış Kullanıcıdır Destek Ekibi Katılım 11 Ağu 2021 Mesajlar 5,155 Çözümler 653 Aldığı beğeni 5,011 Excel V Office 2024 TR 18 Eyl 2021 #4 Rica ederim,örnek olarak linktekini deneyebilirsiniz ve youtubeden izleyebilirsiniz video varsa. Önceden biliyordum bu proğramı. Proğramsızda gizleme oluyor ama şifreleme bilmiyorum. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Olumlu oy 1 Negatif oyla Çözüm
Rica ederim,örnek olarak linktekini deneyebilirsiniz ve youtubeden izleyebilirsiniz video varsa. Önceden biliyordum bu proğramı. Proğramsızda gizleme oluyor ama şifreleme bilmiyorum. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.