• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru excel dosyasını Masa üstune Kaydetmek

Sebahattin

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
27
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Selamun Aleyküm Kiymetlı Dostlarım yine sizlerden yardıma ihtiyacımız oldu yapmak istediğim konu Hisse sayfasında bulunan A,B,C,D,E sütunlarını Baslıkları ile Beraber verileri kopyala Yapıştır özelliğini kullanarak masa üstünde Kurban listesi adı altına kaydetmek istiyorum masa üstüne kayıt yaparken kullanıcıya mesaj versin istiyoruz
bügün 3 saat ugrastım fakat bir türlu kayıt yapamadim

Ekli dosyalar

• YENİ KAYA ÇİFLİĞİ KURBAN SATIS TAKIP PROĞRAMI .xlsm
    957.9 KB · Gösterim: 1
masa üstünde Kurban listesi adı altına kaydetmek istiyorum masa üstüne kayıt yaparken kullanıcıya mesaj versin istiyoruz
Birşeye tıklayarakmı kaydedeceksini?
Mesajda ne yazacak?
Masaüstünde excel olarak kaydedip adımı Kurban listesi olacak?
Evetse her kaydetmede dosyanın üzerinemi yazılacak?
Masaüstüne kaydedilirken adı Kurban liststesi ve yanına tarih saat gibimi ad verdireceksiniz?
Aklıma gelenleri yazdım.Cevap verirseniz yarın bakarım.
Aslında çok kolay olay ama işte anlamak lazım geliyor soruyu.

Hocam userfom 2 farame3 olan (kurban listesi hazırla) Makrosunu tıklayarak hisse sayfasında bulunan baslıkla beraber A,B,C,D.E kopyala Yapıştır mantığı ile masa üstüne (kurban listesi )diye kaydedilecek bu arada eğer Mümkünse örneğin (2024 kurban listesi saat 12:30 Tarıh 7 kasım 2024 olacak şekilde olursa güzel olur) dosyanın güncellenmesi halinde bir önceki dosyanın üzerine yazacak ve dosya kaydedilirken Kullanıcıya kurban listesi masa üstüne kaydedilmiştir ve lütfen dosyayı whapps Üzerinden 0 5333 435 14 93 Telefon numarasına Göndermeyi Unutmayınız diye Mesaj verirse güzel olur.

Ekli dosyalar

• YENİ KAYA ÇİFLİĞİ KURBAN SATIS TAKIP PROĞRAMI .xlsm
    957.9 KB · Gösterim: 0
Tamam hocam dosyayı inceleyemedim ama dediklerinizin hepsi olur.
Yarın hallederin nasipse.

Hocam kopyala yapıştır kısmı hisse sayfasında olduğu gibi veriler siyahsa siyah kırmızı kırmızı olacak sayenizde bir Güzel program çıkaracağız insaALLAH

2024 kurban listesi saat 12:30 Tarıh 7 kasım 2024 olacak şekilde olursa güzel olur
Yani o günkü saat ve tarih eklenecek.Diyelimki masaüstünde önceden başka tarih saatli eklendi ve tekrar ekleyince saat vs... farklı olacağı için extra excel dosya eklenmiş olacak değil mi?

Hocam burada lütfen dosyayı whapps Üzerinden 0 533 435 14 93 kısmı ise serbest elle bu telefon sayet degisirse kullanıci farklı bir numara girebilsin diye olabilirmı?
Düzeltme yanlış numara 0 5333 435 14 93 olan dogru numara 0 533 435 14 93 düzeleçek

Hocam burada lütfen dosyayı whapps Üzerinden 0 533 435 14 93 kısmı ise serbest elle bu telefon sayet degisirse kullanıci farklı bir numara girebilsin diye olabilirmı?
Düzeltme yanlış numara 0 5333 435 14 93 olan dogru numara 0 533 435 14 93 düzeleçek
Tamam bakacağım hocam.Ya öğleden önce olur yada akşam biraz geç vakit.

Geri