• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru excel dosyasını kaydetme sorunu

ERDALOZ

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
30
Excel V
Office 2016 EN
Konuyu Başlatan
merhaba, dün saatlere çalıştığım excel dosyamı dün kaydedip kapattım, bugün açtım kapatırken kaydetmeye çalışırken aşağıdkai hatayı verdi ve farklı iis dahil kaydetmeme izin vermiyor, yardımlarınızı rica ederim. teşekkürler
1733124826316.png

zamanında bu sorunu yaşamıştım ve ne olduğunu o zamanda çözememiştim. Başka bir pc de exceli açıp içindeki verileri kurtarmıştım. Çözümü varsa merak ediyorum konuyu takip etmek için buraya mesaj bırakıyorum.

ERDALOZ pc niz MAc mi. Eğer Mac ise Başka bir windows pc ye gönderip orada dosyayı açıp farklı kaydet işlemini yapınız. Pc niz mac değilsede yine dediğimi yöntemi yapınız. MAC lerde daha fazla olabiliyor bu kaydetme sorunu.

Geçenlerde bende yaşadım aynı hatayı o dosya iflah olmadı. Yedeği olduğu içinde çözmeye çalışmadım sorunu ama varsa bir çözüm öğrenmek isterim.

Yeni bir excel dosyası oluşturup verilerinizi ve kodlarınızı ona export ederek kaydedin. Dosyanızda çok fazla kopyala yapıştır yaptıysanız veya iç / dış sorguları çok revize etmeye çalıştırmaya uğraştıysanız tmp dosyası kilitlenmiş veya kayıt hatası yapmış motor iletişim kuramıyor.

Geri