Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
merhaba, dün saatlere çalıştığım excel dosyamı dün kaydedip kapattım, bugün açtım kapatırken kaydetmeye çalışırken aşağıdkai hatayı verdi ve farklı iis dahil kaydetmeme izin vermiyor, yardımlarınızı rica ederim. teşekkürler
zamanında bu sorunu yaşamıştım ve ne olduğunu o zamanda çözememiştim. Başka bir pc de exceli açıp içindeki verileri kurtarmıştım. Çözümü varsa merak ediyorum konuyu takip etmek için buraya mesaj bırakıyorum.
ERDALOZ pc niz MAc mi. Eğer Mac ise Başka bir windows pc ye gönderip orada dosyayı açıp farklı kaydet işlemini yapınız. Pc niz mac değilsede yine dediğimi yöntemi yapınız. MAC lerde daha fazla olabiliyor bu kaydetme sorunu.
Yeni bir excel dosyası oluşturup verilerinizi ve kodlarınızı ona export ederek kaydedin. Dosyanızda çok fazla kopyala yapıştır yaptıysanız veya iç / dış sorguları çok revize etmeye çalıştırmaya uğraştıysanız tmp dosyası kilitlenmiş veya kayıt hatası yapmış motor iletişim kuramıyor.