• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel dosyasına aynı anda birden çok fazla işinin girip veri değişmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bektas

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Çok konu açıyorum kusura bakmayın, benim serverde bir dosyam var ve bu dosyaya tanım kullanıcılar girebiliyor. Lakin aynı anda giremiyor. İnternette Gözden geçir sekmesinde bulunun paylaş kısmını yapmama rağmen olmuyor. Bir kişide açık ise dosya diğer kişide salt okunur açılıyor. Bu konuda desteğinizi ve önerinizi istiyorum. Kolay gelsin.

Merhaba

"Aynı anda birden fazla kullanıcının değişiklik yapmasına izin ver" kutucuğunu işaretlediniz mi?

Konu Sahibi
Merhaba

"Aynı anda birden fazla kullanıcının değişiklik yapmasına izin ver" kutucuğunu işaretlediniz mi?
Dediğiniz şeye baktım lakin göremedim dosya ektedir.

Dediğiniz şeye baktım lakin göremedim dosya ektedir.
Ofis sürümünüz nedir?
Bildiğim kadarıyla Ofis 2016 ile beraber geldi bu özellik. Yani Ofis 2016 ve üzeri bir ofise sahip olmak ya da Ofis 365'e sahip olmak gerek diye biliyorum.

1637675671549.png

Çözüm
Konu Sahibi
Ahmet Bey,

Yapmış olduğum dosyada sizin görselinizdeki gibi çıkmıyor. Bende aşağıdaki gibi çıkmakta

1637734021621.png

Yeni bir excel dosyası oluşturdum orada da aynı bu sorunu nasıl düzeltebilirim veya bir öneriniz var mıdır.

Çalışma kitabını paylaş eski sekmesini açıncada aşağıdaki gibi çıkıyor.
1637734160328.png

yeni excel dosyası
1637734089606.png

Kolay gelsin.

"Yeni birlikte yazma..." işaretleyip denediniz mi?

Konu Sahibi
Yeni bir bilgisayarda yaptım sonra serverde paylaştım sorunsuz çalıştı. Sanırım benim kullandığım bilgisayarda sorun var desteğiniz için teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri