• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel dosyası bilgisayara internet bağlıyken 20-25 dakika gibi bir sürede açılıyor.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ergün

Yeni Üye
Aldığı beğeni
55
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Excel dosyası bilgisayara internet bağlıyken 20-25 dakika gibi bir sürede açılıyor. Sanırım dosyaya bir dış bağlantı olmuş, bağlantı nasıl ve nereden kesilir

Konu Sahibi
Merhabalar, Bağlantıları düzenleden sil diyorum, yene de silmiyor. Başka yolu olmalı diye düşünüyorum

Benim eski model makinede bile anında açtı, hesaplamaya girdi o da 13 saniyede bitti. Bence siz bunu sayfa sayfa yeni, boş bir dosyaya taşıyın, ismini de farklı bir isim verin. Eskisini silin.

Sayfaların bazıları korumalı olduğu için kaldırmıyor.
Ya kaldırıp çalıştırın yada alttaki kodu bir modüle ekleyip çalıştırıp başlantıları kesin ve yazdığım kodu silin.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Eğer sayfalar şifresiz korumalı ise alttaki kodu çalıştırıp ve sonra silin.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Üstadım bu iş beni çok aşıyor,, yolladığım dosyada siz uygulayıp yollayabilirmisiniz. Ayrıca sayfaları başka bir dosyaya taşıdım, yine olmadı.

Konu Sahibi
Hayırlı sabahlar, kodu uyguladım, (Doğru uygulandığından emin değilim) ancak, dosya yine 20-25 dakikada açılıyor. Aşağıdaki linke dosyayı koydum, uygulayıp yollamanız mümkünmüdür, teşekkür ederim.

Link:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri