• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel dosyalarını ayrı ayrı açmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ermania

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Office 2010 kullanıyorum. Birden fazla açtığım excel dosyaları tek pencerede açılıyor. ben alt+tab yaparak dosyalar arası geçiş yapmak istiyorum ama tek pencerede iç içe açıldığı için yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba?

Çözüm
Bende sorun yok office 365 var. 2016 var ken de sorun yoktu.. sorununuz Windows sürümü yada ayarları ile alakalı diye düşünüyorum. Bir de aşağıdaki linkteki içeriğe göz atın belki yardımcı olur.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Merhaba birden fazla açtığınız excel dosyaları nasıl tek pencerede açılıyor görsel atma şansınız var mı ? CTRL + TAB tuşuyla geçiş yapmayı denediniz mi ?

Konu Sahibi
Merhaba birden fazla açtığınız excel dosyaları nasıl tek pencerede açılıyor görsel atma şansınız var mı ? CTRL + TAB tuşuyla geçiş yapmayı denediniz mi ?
ctrl tab tuşu ile geçiş yapabiliyorum ama demek istediğimi en iyi şöyle anlatabilirim sanırım. 2 tane excel dosyası açın hocam. birde 2 tane word dosyası açın. Ben word dosyası gibi açılmasını istiyorum excel in. 2 ayrı pencere halinde.

Bende sorun yok office 365 var. 2016 var ken de sorun yoktu.. sorununuz Windows sürümü yada ayarları ile alakalı diye düşünüyorum. Bir de aşağıdaki linkteki içeriğe göz atın belki yardımcı olur.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri