• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel de Oyun listesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

azrailkenan

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhaba abilerim, kardeşlerim;
benim excel bilgim neredeyse yok denecek kadar az bu yüzden isteğimi buraya yazmaya karar verdim.
NOT:Konuyu doğru yere mi açtığımı bilmiyorum, şimdiden özür dilerim.

Eklediğim resimdeki gibi bir excel çalışması lazım bana, kesinlikle kendim için istiyorum herhangi bir ticari bir şey için değil.

Screenshot_1.png

Syn azrailkenan Günaydın,

Forum sitemizde elinizde bulunan Excel dosyasında güncelleme yada ek bir şey talep edebilirsiniz. Sıfırdan dosya yapmak için maalesef ki kimsenin vakti olmayacaktır. Böyle bir isteğinizi ancak ücretli bir şekilde yapabilirsiniz.
İyi Forumlar.

Konu Sahibi
Syn azrailkenan Günaydın,

Forum sitemizde elinizde bulunan Excel dosyasında güncelleme yada ek bir şey talep edebilirsiniz. Sıfırdan dosya yapmak için maalesef ki kimsenin vakti olmayacaktır. Böyle bir isteğinizi ancak ücretli bir şekilde yapabilirsiniz.
İyi Forumlar.
Merhaba, benim excel de ancak yukarıdaki resimdeki tabloyu yapacak kadar bilgim var, o yüzden masef yardımcı olacak kişi sıfırdan yapması lazım. Ücret olarak düzgün bir şekilde yapabilecek arkadaş var mı? fiyatı ne olur.

NOT: illede excel sayfasında olması önemli değil tasarımı normal bir pc programı gibi olabilir arka planda excel olabilir hatta yapacak kişinin bilgisine göre, basit extra programlar gerektirmeyen veritabanı ile bile olabilir.

Merhabalar, bunu sizin için yapabilirim.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri