• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü excel 2013 formül

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ihsanharput2316

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
ekteki excel dosyasındaki ihracat pack sayfasındaki b hücresindeki mal tanımı isimlerinin aynı olanlarının d ve g hücrelerindeki verileriyle beraber ayrıştırılarak( I, J ve k ) hücrelerindeki MAL CİNSİ ,LOT NO, NET KG İSİMLERİNİNİN altına formülüsazyonlu şekilde sıralamak istiyorum bunun formülüsazyonu nedir yardımcı olabilirmisiniz?

Ekli dosyalar

Çözüm
ekteki excel dosyasındaki ihracat pack sayfasındaki b hücresindeki mal tanımı isimlerinin aynı olanlarının d ve g hücrelerindeki verileriyle beraber ayrıştırılarak( I, J ve k ) hücrelerindeki MAL CİNSİ ,LOT NO, NET KG İSİMLERİNİNİN altına formülüsazyonlu şekilde sıralamak istiyorum bunun formülüsazyonu nedir yardımcı olabilirmisiniz?
Deneyiniz
Deneyiniz

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri