• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Etiket Yazdızmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
60
Excel V
Office 2013 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Selamun aleyküm dostlar hayırlı aksamlar ekte bulunan bir excel dosyası var birde ekran görüntusu burada yapmak istediğim excel sayfasını kullanarak ekran görüntüsü olan sekilde etiket yazdırmak
ekte bulunan sablona göre A4 kağitı na 10 adet olacak Kesim sırasına göre ufaktan büyüge doğru yazıcıdan ciktı almak istıyoruz makro yazdirmak istiyoruz bu konuda yardımlarınızı beklıyoruz

Resimdeki Word dosyasını da ekleyin, yada Excel dosyanızda yeni sayfa açıp, resimdeki gibi biçimlendirin, verilerin gelmesini için kod yazabilelim.
Hazır etiket kullanıyorsanız, markasını ve kodunu belirtin.

Merhaba,
Adres-Mektup Birleştir yöntemini kullan. Çok seri ve çok kullanışlı. Makrosuz. Saniyesinde yüzlerce etiket tanzim edip basabilirsin.

Konu Sahibi
Hocam adres mektup bırlestır İle yaptım fakat etikete alıp hepsinin bıtır dedıgımızde 2 adet kasa formu oluşuyor

etiket.docx Dosyasını açın, çıkan soruda HAYIR a tıklayın. Dosya açılınca Postalar>Alıcıları Seç>Varolan Listeyi Kullan da çıkan dosya seçme iletişim kutusunda ekteki Excel dosyasını gösterin.

Bu akşam veya yarın Adres - Mektup Birleştire ben bir bakayım.

Tabloda ;
KESİM NO, KÜPE, ADI, SOYADI, TELEFON, BÖLGE seçenekleri var.
Kayıtları girdiğin sayfada da ; BAĞ.YERİ, KESİM NO, ADI, SOYADI, TELEFON, ADRES seçenekleri var.
Yani sizin anlayacağınız seçeneklerde bir uyuşmazlık var. Yada ben yanlış veya eksik tespit yaptım.
Biraz daha ayrıntı verir misin ?

Konu Sahibi
Tabloda olan kupe no bag yerı olarak değişecek yanlıs yazılmış Cok ozur diliyorum bu hatadan

Konu Sahibi
hocam güzel olmus yazıcıdan cıktısı alırken
****kesim nosu ufakdan büyüğe doğru yazdirsin (1,2,3,,......200)
*** telefon numaraları örnek olarak 533 111 11 11
seklınde olursa güzel olur

Alternatif olsun dedim.
Deneyiniz.
Lütfen dönüş yapınız.
NOT : İstersen formülle de yaparım. Sayfaları silme, isimlerini değiştirme.

Konu Sahibi
Tesekkür ederiz format güzel yalnız etiketleri oluştururken kesim sirasına göre yani en ufak rakamdan basliyarak büyüğe dogru siralama yababilirmiyiz

Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
TABLOLARI OLUŞTUR SAYFAYA SIĞDIR butonu KAYIT sayfasına taşınmıştır.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri