• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Eski kaydı güncelleme istiyorum

sqoist

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelik ile hayırlı ramazanlar iyi hafta sonları,
Böyle bir sistem kurdum fakat söyle bir yerde tıkandım Tutarsızlık sayfasında girişi yaptıktan sonra Tutarsızlık sayfası ve tutarsızlığın olduğu Alan sayfasında giriş sağlıyorum , daha sonra rol ile tanımlama yaptığım alan sayfalarında giriş yaptıktan sonra alan sorumlusu tutarsızlığı çöz ile çözüm yapıyor ve ben bu çözümü çözüm sayfasında atıyorum admin girişi yaptıktan sonra admin eğer onaylıyor ise çözüm hem çözüm sayfasından hemde alan sayfasından siliniyor. Red verirse ise alan da kırmızı olarak işaretleniyor , ve benim sorum da buradan itibaren başlıyor. Red verilen çözüme tekrara alan yetkilisi giriş sağladığında yine çözüm sayfsında yeni bir çözüm ekleniyor ben ise eski verinin güncellenmesini istiyorum.

Kullanıcı girişi Yusuf şifre 885500
Vba şifresi de Coney..1983
şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Merhaba,

Talebinizi anladığım kadarıyla yerine getirmeye çalıştım. COZ modülü içerisinde bulunan Kaydet butonunun kod bloğuna, belirttiğim kodu ekleyip test edebilir misiniz?

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

1742802827086.png

Konu Sahibi
Geri