• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Envanter Stok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

UmutCan444

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar,
Ben dernekte kullanabileceğim bir envanter stok uygulaması arıyorum. Derneğimize bağış olarak gelen ya da proje kapsamında almış olduğumuz aşağıda yazılı olan medikal malzemelerle ilgili depoya giriş kısmında

Temin Edildiği Yer, Temin Şekli, Temin Tarihi ve Miktarının yazılı olacağı
AKÜLÜ SANDALYE
MANUEL SANDALYE
AĞIR ENGELLİ SANDALYESİ
ÇOCUK MANUEL SANDALYESİ
AKTİF SANDALYE
WC SANDALYESİ
HASTA YATAĞI
AKÜ
ŞARJ CİHAZI
JOYSTİCK

AKÜLÜ ARAÇ MOTORU
TEKER
WOLKER
KOLTUK DEĞNEĞİ

İŞİTME CİHAZI
BEYAZ BASTON
OKSİJEN CİHAZI
DİĞER MEDİKAL MALZEMELER
HASTA BEZİ

Çıkış kısmında ise
Verildiği Kişinin Adı Soyadı, T.C. Kimlik No'su, Adresi, Telefonu, Verildiği Tarihin yazılı olacağı bir uygulamaya acil olarak ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Siz örnek bir dosya hazırlayıp, eklerseniz.

Deneyin.

Ekli dosyalar

• örnek.xlsx
    11.6 KB · Gösterim: 6
Deneyiniz. Gönderdiğim bu dosya henüz iskelet aşamasında. Üzerinde çalışılırsa daha profesyonel hale getirilebilir. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• ENVANTER STOK.xlsx
    13.7 KB · Gösterim: 5
Mesaj #4 deki dosyayı güncelledim, eksiklik vardı.

Merhabalar, ekteki gibi bir şey hazırladım ama formül kısmını yapamadım

Ekli dosyalar

• ENVANTER LİSTESİ.xlsx
    22.1 KB · Gösterim: 4
Sn UmutCan444 GelenMalzeme sayfasını çapraz tablo olarak düzenlemişsiniz, formül yazmayı zorlaştırır, diğer sayfalarda sorun yok.
Ben #4 mesajdaki dosyayı yenilemiştim, onu incelediniz mi?

Sayın UmutCan444,
  • Senin yaptığın ; Envanter sayfasında düşüm yaptırdım. 69'a düştü. Ayrıca Envanter sayfasındaki listene " liste " (tırnaksız) ismini verdim. Bu listeyi açılır liste yaptım. VerilenMalzemeler sayfasında F sütunundaki MALZEMENİN ADI başlığı altına bu açılır listeyi kullandım ki hatalı girişi engellemek için...
  • Benim tasarladığımla aynı mantıkta... İkisini de bir incele istersen. Lütfen dönüş yapar mısın ?

Ekli dosyalar

• ENVANTER LİSTESİ.xlsx
    22.9 KB · Gösterim: 3
  • ENVANTER STOK.xlsx
    32.8 KB · Gösterim: 3
Merhaba,
Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Benim yaptığım dosyada yaptıklarınızı inceledim. Çok güzel olmuş. Ancak deneme yapmaya kalktığımda tam istediğim gibi olmadı.

Verilen Malzemeler bölümünde yüzlerce kişiye malzeme verilecek ve bunlar alt alta burada yazılacak. Kişilere verilen malzeme miktarlarının toplamı Envanter bölümünde C Sütunundaki Kalan kısmına geçecek.

Örnek: Akülü Sandalye Yetişkin malzeme 13 kişiye verilmişse Stoktaki miktardan düşerek Kalan kısmında 9 yazmalı.
Dosya üzerinde not düşerek belirttim. Bu kısımlarda düzeltilirse büyük ihtimalle işimi görecektir.

Ekli dosyalar

• ENVANTER LİSTESİ.xlsx
    24.9 KB · Gösterim: 3
UmutCan444 üstteki dosyada bir formülde hata varmış onu düzelttim.

Ekli dosyalar

• deneme ENVANTER LİSTESİ.xlsx
    24.9 KB · Gösterim: 1
Sayın UmutCan444,
İstediğinizi yaptım. Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• ENVANTER LİSTESİ (1).xlsx
    24.9 KB · Gösterim: 4
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri