• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Emekliliği hak eden kişiler yazılsın.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı akşamlar sayın hocalarım.
ekli dosyamda bulunan genel sayfasında sadece emekliliği hak eden personelin (O ve P sütunlarında - işareti bulunanlar) yazıcıda döküm almam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Konu Sahibi
ekli dosyamda bulunan genel sayfasında sadece emekliliği hak eden personelin (O ve P sütunlarında - işareti bulunanlar) yazıcıda döküm almam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sayın hocalarım eksik bilgi vermişim şimdi farkına vardım.
- genel sayfasında sadece emekliliği hak eden personelin (O ve P sütunlarında - işareti bulunanlar) kıdem sayfasından dökümü alınacaktır. Genel sayfasında emekliliği hak edenler kıdem sayfasındaki bilgileri yazıcıdan çıktısı alınacaktır.

bu dosyayı kullanarak istediğiniz gibi filtre yapabilirsiniz. Çıktılarınızı alabilirsiniz

Konu Sahibi
bu dosyayı kullanarak istediğiniz gibi filtre yapabilirsiniz. Çıktılarınızı alabilirsiniz
Hocam ben sorunumu herhalde tam anlatamadım. Bir örnek ile açıklayayım (genel) sayfasında 1.3. ve 5. personel (O ve P sütunlarında - işareti bulunanlar) (kıdem ) sayfasında 1.3 ve 5. şahıslar hiç bir değişiklik yapılmadan yazdırılacak.

tam da dediğiniz gibi yapıyor inceleyin anlayamadığınız yeri belirtiniz

Konu Sahibi
tam da dediğiniz gibi yapıyor inceleyin anlayamadığınız yeri belirtiniz
Hocam benim sayfa yapılarım değişmiş. kıdem sayfası komple değişmiş. Ben genel sayfasında O ve P sütunlarında - işareti olanları kıdem sayfasından yazdırmak istiyorum.

Konu Sahibi
Olmayan veriler ne olacak?
T.C.?
Kadro Ünvanı?
Brüt Ücret?
Tazminat Tavanı?
Toplam Tutar?
Hocam ben kıdem sayfasını yazdıracağım. Örneğin genel sayfasında 3. kişinin O4 ve P4 hücrelerinde - işareti olduğundan emekliliği hak ettiği için bu personel gibi kaç personel kıdem sayfasında varsa kıdem tazminatı formatındaki kıdem sayfasını yazdırtacağım.

Merhaba;
Dosyanın doğru çözüm olduğundan emin değilim ama en azından eksik bilgi nedenini açıklamış olurum.
Deneyin.
İyi çalışmalar.

Merhabalar Formüllü çözüm olarak da ben alternatif sunmuş olayım. Sayın muygun unda söylemiş olduğu gibi, kıdem sayfasında renklendirdiğim 4-5 sütunun genel sayfasında karşılığı olmadığından..o veriler formülle çekilemez... sadece genel sayfasında karşılığı olan sütunların formüle edilmiş hali vardır. İnceleyiniz.

Güle güle kullanın...

Konu Sahibi
Sayın muygun,VetExc23,İbrahim Görgülü hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Hepsini emeğine gönlüne sağlık. Yardımseverliğinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsi konuyu çözmüş ama bana en uygun çözüm İbrahim Görgülü hocamın çözümü olmuş. Allah hepsinden razı olsun.

Hocam yaptığım denemelerde emekliliği dolanlarda bir değişik olduğunda emekliliği dolanlar sayfasına değişikliler tam geliyor ama yazdırma sayfasına eksik geliyor.
talip bey gerekli güncellemeyi yaptım kolay gelsin.

Makro çalıştırmak için buton eklenmiştir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri