• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Eğer formülü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
60
Excel V
Office 2013 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Selamun aleyküm kıymetli ecel çözüm çalışanları veri sayfamda küpe no mevcut benim burada yapmak istediğim mevzu
Örnek olarak veri sayfasında bulunan 1 de bağlı küpe no adli hayvan kurban listesinde hisse satısı yapılmışsa veri sayfasında buluna D sütuna satıldı yazsın sayet hisse satısı yoksa satılmadı yazsın böyle bir formül için destek istiyoruz. dosyam ve ekran görüntüsü ekdedir

Selamun aleyküm kıymetli ecel çözüm çalışanları veri sayfamda küpe no mevcut benim burada yapmak istediğim mevzu
Örnek olarak veri sayfasında bulunan 1 de bağlı küpe no adli hayvan kurban listesinde hisse satısı yapılmışsa veri sayfasında buluna D sütuna satıldı yazsın sayet hisse satısı yoksa satılmadı yazsın böyle bir formül için destek istiyoruz. dosyam ve ekran görüntüsü ekdedir
bir hayvanın satıldığını Kurban Listeleri sayfasında nereye bakarak anlayacağız

Deneyiniz;
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
hocam sonuc 23 de bağlı sattiğimizda veri sayfasında satılmadı gözükuyor

"ecel çözüm çalışanları" demişsiniz. henüz buna çözüm getiren olmadı.

Konu Sahibi
hocam sayfada bulunan kurban kasa etiketinin A sutununa bakaçak
hocam yanlış anlama ama bu programın bir çok seyine forumda cevap olduk. O kadar soru sordun daha tek seferde ne anlatmak istediğini anlayanı bulamadık. Bu kadar kişi anlayamıyorsa soru sormada sıkıntı var demek ki. Açık ve net değil çoğu soruların

Veri sayfasında Küpe No ya baksın diyorsun. baktık diyelim 1 DE BAĞLI değer için arama yapalım. Kurban Listeleri sayfasında A sütununda sadece Rakamlar var neye göre arayacak. Kurban listeleri sayfasında A sütununda birleştirmişşsin satırları 1 2 diye yazmışsın. 1 2 arasında 1 DE BAĞLI yazısını nasıl bulacak.

Pandemi başlangıcından bugüne kadar farklı forumlarda excel ile ilgileniyorum. Bu kadar uzun süren ve bu kadar çok destek elemanının çözüm için uğraştığı ikinci bir dosyaya denk gelmedim. Bence bu dosya bitmez.

Konu Sahibi
hocam sıkıntı yok yardımcı oldugunuz için tesekkur ederim ALLAH razı osun sizden ve bu sıteye hizmet edenden

Konu Sahibi
hocam kurban satılip satılmadıgını aynı sayfamda bulunan KURBAN KASA ETİKET sayfasındakı A sutununa bakaçak

Satılan hisse adeti 1 bile olsa SATILDI yazar;
HTML:
Kod:
Satılan hisse adeti 7 ise SATILDI yazar
HTML:
Kod:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri