Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam "Yİ" den sonraki " işareti fazla oldu galiba değil mi?Merhaba,
Böyle sorularda örnek dosya olması, uygulama yapılması adına, çözüm üreten için kolaylıktır.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Bu şekilde Çokeğersay formülünü diziye katabilirsiniz.
Sayı Hocalarım bir türlü yardımcı olduğunuz formüller hesaplama yapmıyor her halde bende sorun var. Dosyayı paylaşıyorum.yadagibide toplatabilirsinKod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Sayı Hocalarım bir türlü yardımcı olduğunuz formüller hesaplama yapmıyor her halde bende sorun var. Dosyayı paylaşıyorum.Hocam "Yİ" den sonraki " işareti fazla oldu galiba değil mi?
Sayı Hocalarım bir türlü yardımcı olduğunuz formüller hesaplama yapmıyor her halde bende sorun var. Dosyayı paylaşıyorum.Merhaba,
Böyle sorularda örnek dosya olması, uygulama yapılması adına, çözüm üreten için kolaylıktır.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Bu şekilde Çokeğersay formülünü diziye katabilirsiniz.
Evet şimdi oldu sayın hocalarım. Çok teşekkür ederim.sn @Mahir64 'ün formülü çalışıyor aşağıdaki gibi düzenleyin.Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Başta eklemeniz gerek dosyayı #6 mesajda eklemişsiniz. Denemeden yazılan formül o kadar çalışır.Sayı Hocalarım bir türlü yardımcı olduğunuz formüller hesaplama yapmıyor her halde bende sorun var. Dosyayı paylaşıyorum.
Sayın mahir hocam #4 formülünüzü uyguladım ama çalışmıyordu. Şimdi yine uyguladım çalışmıyor.Başta eklemeniz gerek dosyayı #6 mesajda eklemişsiniz. Denemeden yazılan formül o kadar çalışır.
İyi çalışmalar.
Formül çalışıyor demedim, örnek görmeden yazılan formül o kadar çalışı - çalışmaz- dedim.S
Sayın mahir hocam #4 formülünüzü uyguladım ama çalışmıyordu. Şimdi yine uyguladım çalışmıyor.
Sayı Hocalarım bir türlü yardımcı olduğunuz formüller hesaplama yapmıyor her halde bende sorun var. Dosyayı paylaşıyorum.
Teşekkür ederim askan hocam.formülü yanlış vermişiz doğrusu bu idi Talip beyKod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.