Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deneyinizyardımınız için teşekkürler faturada ödenecek toplam tutar olarak "Ödenecek Tutar(TL) 267.988,27 TL" var ama burada gelmiyor bu bir örnek ben faturadaki tüm alanları almak istiyorum.
Deneyiniz; Fatura ID no ile sayfa oluşur ve veriler aktarılırMerhabalar,
elimizde XML formatında e fatura dosyaları var buradaki bilgileri excele almak istiyorum ama bazı veriler base64 formatında şifrelenmiş bu verileri nasıl excele alabilirim bir xml örneği ekliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
yardımınız için teşekkürler faturada ödenecek toplam tutar olarak "Ödenecek Tutar(TL) 267.988,27 TL" var ama burada gelmiyor bu bir örnek ben faturadaki tüm alanları almak istiyorum.Deneyiniz; Fatura ID no ile sayfa oluşur ve veriler aktarılır
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
xml dosyanızda Ödenecek Tutar(TL) 267.988,27 TL şeklinde bir veri olmadığı için gelmiyoryardımınız için teşekkürler faturada ödenecek toplam tutar olarak "Ödenecek Tutar(TL) 267.988,27 TL" var ama burada gelmiyor bu bir örnek ben faturadaki tüm alanları almak istiyorum.
Deneyinizyardımınız için teşekkürler faturada ödenecek toplam tutar olarak "Ödenecek Tutar(TL) 267.988,27 TL" var ama burada gelmiyor bu bir örnek ben faturadaki tüm alanları almak istiyorum.
Deneyiniz
Çok teşekkürler elinize sağlık istediğimi power querylede uğraştım ama beceremediydim güzel olmuş elinize sağlık.. Ama siz PDF'den almışınız galiba XML'den deyil.PowerQuery ile böyle bir sonuç elde ediliyor. Beklentinizi karşılar mı bilemiyorum.
çok teşekkür ederim ilginiz için evet hallettim sağolun.Evet,pdf ten aldım. Ama sanırım vba ile işlem tamam olmuş zaten