Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Makro aracılığı ile Tuşa atanan makroyu temizleyebilir miyiz acaba. Tuşu silmek istemiyorum sadece buton üzerine Sağ tıklayıp makro ata yaptığımızda aşağıda çıkan penceredeki Makro adını silip tamam yapmak istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler
Makro aracılığı ile Tuşa atanan makroyu temizleyebilir miyiz acaba. Tuşu silmek istemiyorum sadece buton üzerine Sağ tıklayıp makro ata yaptığımızda aşağıda çıkan penceredeki Makro adını silip tamam yapmak istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler
Sayın bulentkars
resimlere bakınca zaten yapmışsınız görünüyor.
Makro atanmış bir düğmeden o makroyu silmek istiyorsanız
sağ tıklatın makro ata seçeneğine tıklayın açılan pencerede
atanmış olan makro seçili olarak çıkar zaten.
Çıkmadıysa Makro adı sekmesinde metni seçin. Delete yapın.
Bitti. Orda makro kalmaz.
Sonra istiyorsanız yine atama yapın.
Şimdiden Teşekkürler
Teşekkürler Sayın Kuşdili tam istediğim gibi olmuş elinize emeğinize sağlık.
Sorun arkadaşlar için bu kodu isteme nedenim makro ile bir dosya mail atıyorum, dosyada logo var logoda makro olduğundan dosya açılışta bağlantı uyarısı veriyor, bağlantı uyarısı almamak için destek istedim. Teşekkürler