• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Double Clik

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Merhaba Ekteki dosyamda Listeleme formunda Ürünleri combo yardımıyla listelediğim ve listelemesini listwiewde yapan bir form mevcut.Yalnız programımdaki aramadan biraz farklı text kutusuna o ürünün adını yazıp aratmak istiyorum .2.sorum ise aradığım ürünü listeden seçip çift tıklayınca Userform2 de yer alan boş textlere sırası ile farklı ürünleri yazdırmak istiyorum .Dosyam ektedir.

Ekli dosyalar

istediklerini net anlatırsan iyi olur. Arama liste sayfasında yapılacak örnek biskü yazıldı. Bisküvi nin bulunduğu kolondaki satırlar ile mi listview doldurulacak. Form 2 de ise hangi değerler bisküvi üzerinden anlatarak doldurulacak

Şöyle anlatayım ;Arama kutusuna Liste 1 sayfasından bir tane ürün yazdım A ürünü Listwiewde çıktı karşıma çift tıkladım Userform2 deki textboxa aktardı.B ürünü yazdım çıktı karşıma çift tıkladım userform 2 deki diğer textboxa aktardı bu şekilde.Bu söylediklerim Liste1 sayfasındaki türm ürünler için geçerli farklı farklı ürünleri userform 2 deki textboxa yazdırmak istiyorum.

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri