• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosyayı kapatıp açınca hata vermesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mukoli

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar ekteki dosyada makro bulunmaktadır. Dizi yontemiyle personel sayfasından tc leri getriyor özet sayfasındaki AN2 'ye sorun şöyle personel sayfasında şuan 84 kişi var 85 'inci kişiyi ekleyince özet sayfasından personel seçip dosyayı kaydedip kapatıyorum .Sonra açınca görseldeki gibi hata veriyor. Sınırmı var acaba 84 kadar mı alabiliyor

örnek1resim.jpg

Ad tanımlamalarını kaldırdırmışsınız.
Sayfa1 deki A1 ve B1 yılno (Özet!AQ2) ve ayno ya (Özet!AU2) başvuruyor ve bulamıyor.

sorun sayın Balta hocamın belirttiği husustan kaynaklanıyor galiba
hata sayfasını göster dediğinizde sheet1.xml veri doğrulama hatası yazıyor
aşağıdaki kodu sayfa1'e ekleyip çalıştırın
sonra kaydetme işlemlerini yeniden deneyin
not: aşağıdaki kod ilgili sayfadaki tüm veri doğrulama kodlarını siler
isterseniz sadece olmaması gereken alanları yazıp öyle deneyebilirsiniz
HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Yok hocam onunla alakalı bir durum değil alttaki kod özet sayfasının AN2 tcleri getiriyor ama işte dediğim gibi 84 kayıtlı personel var ama 85 nciyi ekleyince o hatayı veriyor
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Deneyiniz.

aynı işlemleri 3 - 4 defa denedim
85i ekledim
personel sectim
kaydet dedim o kodu kullanmadığım zamanlar açtığımda belirttiğiniz hatayı verdi
ama kodu çalıştırdığımda hata vermedi
a2.gifa.gif

Konu Sahibi
Balta hocam sizin çözümünüz hiçbir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor . Teşekkürler sanırım aynı şeyi yapıyor değilmi diğer kodla arasındaki ne gibi fark olur

Balta hocam sizin çözümünüz hiçbir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor . Teşekkürler sanırım aynı şeyi yapıyor değilmi diğer kodla arasındaki ne gibi fark olur
sorun olmaz.
bizim elle yaptığımız veri doğrulama listesini dinamik olarak makro ile oluşturuyor.

Deneyiniz

Çözüm
Konu Sahibi
Teşekkür ederim diğer koda benzer şekilde yapmışssınız ve hata vermemeside çözümü üretmişsiniz bu konuda çok iyisiniz ellerinize sağlık hayırlı günler dilerim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri