• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosyaların Tarihi Geçen Ve Dolmak Üzere Olanların Kırmızı Olarak Hatırlatsın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

TAMARA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
SSSSS.JPG
MERHABA . BENDE BÖYLE BİR SİSTEM VAR ARAÇLARIN VEYA YAPILAN TESTLERİN TARİHLERİ DOLMAK ÜZEREYKEN KIRMIZI YAPIYOR AMA TARİHİ GEÇENLERİ KIRMIZI YAPMIYOR VE HATA VERDİĞİ DE OLUYOR . BENİM İSTEDİĞİM BİR RAPORUN BİTİŞ TARİHİNİ YAZDIĞIMDA BANA TARİHİ GEÇMİŞ OLANI VE DOLMAK ÜZERE OLANI GÖSTERSİN

Çözüm
Böyle bir örnek yaptım, başlama süresini yazdığında bir yıl eklenerek bitiş tarihi geliyor ve işlem tarihi yeşil, 1-3 gün sarı 3-10 gün kala kırmızı işaretliyor. İşinize yarayıp yaramadığın belirtirseniz sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 27376
MERHABA . BENDE BÖYLE BİR SİSTEM VAR ARAÇLARIN VEYA YAPILAN TESTLERİN TARİHLERİ DOLMAK ÜZEREYKEN KIRMIZI YAPIYOR AMA TARİHİ GEÇENLERİ KIRMIZI YAPMIYOR VE HATA VERDİĞİ DE OLUYOR . BENİM İSTEDİĞİM BİR RAPORUN BİTİŞ TARİHİNİ YAZDIĞIMDA BANA TARİHİ GEÇMİŞ OLANI VE DOLMAK ÜZERE OLANI GÖSTERSİN
1722505798916.pngBöyle bir şey (iki gün kala bir renk, 5 gün kala farklı renk gibi) işine yararsa dosya olarak gönderirsen kural uygularız.

Konu Sahibi
Örneği inceleyin

Böyle bir örnek yaptım, başlama süresini yazdığında bir yıl eklenerek bitiş tarihi geliyor ve işlem tarihi yeşil, 1-3 gün sarı 3-10 gün kala kırmızı işaretliyor. İşinize yarayıp yaramadığın belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri