• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü dosyada düğme ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

AYŞEGÜL

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2007 EN
Konuyu Başlatan
merhaba ekteki dosyayı düzenlemeye yardımcı olurmusunuz. örneğin ürün kısmında mal alış satış veya ödeme seçeneğini seçince yazdığım rakam otomatık borç hanesine veya ödeme hanesine yazılsın istiyorum. dosyayı açınca açıklamada yazdım şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• ornek.xlsm
    35.5 KB · Gösterim: 5
merhaba ekteki dosyayı düzenlemeye yardımcı olurmusunuz. örneğin ürün kısmında mal alış satış veya ödeme seçeneğini seçince yazdığım rakam otomatık borç hanesine veya ödeme hanesine yazılsın istiyorum. dosyayı açınca açıklamada yazdım şimdiden teşekkür ederim
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-ÖRNEK.xlsm
    34.7 KB · Gösterim: 10
Çözüm
çok teşekkür ederim bunu nasıl yaptınız; ben hazırladığım asıl dosyaya da uygulayayım sakıncası varmı
BORÇ sütununa
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
ALACAK sütununa
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Renklendirme işlemi için Koşullu biçimlendirme Yeni kural Biçimlendirilecek hücreleri belirlemek için formül kullan
Kod:
biçimlendir kısmından istediğiniz dolgu rengini seçiniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri