Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zeki Hocam lisansı yerel bir haber sitesinin veritabanında tutuyor. Her programa bir lisans veriyor ve bu lisans kodu ve bilgisayar bilgisi eşleşip serverde kaydoluyor. Program açıldığında ilk o siteye bağlanıyor.Bilgisyayarın driverini mac adresini bulan kodlar var abey bildiğim.
Bunlarlada yapılıyor.Yada arşivimde varsada paylaşırım ama sanmıyorum görmüştüm birinde ama arşivlemeyi gereksiz görmüştüm sanki.
Birde artık insanlar garanti olsun diye internet üzerinde tutuyor sattığı dosyanın şifresini yada neyiyse onu.Böyle yapanda görmüştüm.Ama hertürlü kırılıyor ne yapılırsa yapılsın bir zeki gürsoy hocanın yaptığı şifrelemeyi kıramamıştım![]()
Zeki değil Zafer abeyZeki Hocam lisansı yerel bir haber sitesinin veritabanında tutuyor. Her programa bir lisans veriyor ve bu lisans kodu ve bilgisayar bilgisi eşleşip serverde kaydoluyor. Program açıldığında ilk o siteye bağlanıyor.
Online lisans daha güvenli aslında
Exceli hiç açmadanda kodları görebiliriz adlında yani kodu çözünce ilgili kod silinince bağlanmaz dahada bence.Program açıldığında ilk o siteye bağlanıyor.
Zafer abi Zeki Gürsoy Hocamı ve dosyasını demek istedim. Sizin isminizi hatalı yazmam . Hocam accessteki dosyayı incelemek isterim musade ederseniz . Dosyayı ve lisansını kullanmak isterim.Zeki değil Zafer abey
Aslında sizin dosyanızda görmüştüm sanıyorum bağlandığımızda kodları.Bayağı bir çoktu sanki.Sağolun açıklama için.
Refaz hocam bana da gönderir misinizLinki atarım özelden abey bulabilirsem.
Benim dediğim bu değildi ama videodaki satıyor öyle proğramları abey.ben bu sayfayı izlerken gördüm. ama açıklama yapmıyor. ücretli satıyor.
Benim dediğim bu değildi ama videodaki satıyor öyle proğramları abeyben bu sayfayı izlerken gördüm. ama açıklama yapmıyor. ücretli satıyor.
Buraya atarım dosyayı bugün abey.Ama access.Zaten kodlar açık.Linkte paylaşırım ama bilmem yasak olur mu?Refaz hocam bana da gönderir misiniz
Tamam abey.Link paylaşmıştım olmuyormuş özelden atarım.Refaz hocam bana da gönderir misiniz