• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosya kopyalama hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

murat_8181

Excel Dostu
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
224
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Değerli arkadaşlar Bu makro ile sayfanın A sütununa yazdığım sicilleri ilgili klasörlere arayıp ilgili dosyalari hedef klasöre kopyaliyorum. Bu makroya ek olarak başka bir kaynak klasör ile hedef klasör eklemek istiyorum. Yani yeni ekledigim üçüncü kaynak klasördeki dosyaları yeni ekledigim hedef klasöre kopyalamak istiyorum.

Deneme yanılma yoluyla hallettim konu çözümlenmiştir

murat_8181 hocam deneme yoluyla yaptığınız çözümü paylaşabilirmisiniz.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Hocam 70 adet dosyadan 65 adetini istediğim klasörlere kopyaladim. Ancak nedense 5 adetini dosya klasörde olduğu halde kopyalamadi. Belki üstatlar makroyu revize edebilir

Kendi ekledigim kaynak 3 ve hedef 1 olayında eksik dosya kopyaladi

Kod:
Hocam 70 adet dosyadan 65 adetini istediğim klasörlere kopyaladim. Ancak nedense 5 adetini dosya klasörde olduğu halde kopyalamadi. Belki üstatlar makroyu revize edebilir
O zaman soru halen çözümlenmemiş değerli üstatların el atması gerekiyor. Bekliyor olacağım.

Merhabalar

Örnek bir dosya ekledim
Microsoft Scripting kütüphanesini referanslara ekleyiniz.
Kod:

Ekli dosyalar

• KlasoreKopyalama.xlsb
    15.8 KB · Gösterim: 2
Merhabalar

İkinci bir örnek
Kod:

Ekli dosyalar

• KlasoreKopyalama.xlsb
    19.6 KB · Gösterim: 5
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri