S salanar Yeni Üye Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Aldığı beğeni 64 Excel V Office 2007 TR 2 Eyl 2021 #1 Dosya karmaşık karakterler ile geliyor bunu çözmenin bir yolu olabilir mi
Çözüm ZaLim 2 Eyl 2021 Bu şekilde olan dosyalar genellikle word resim vbs gibi dosyaların excele cevrildikten sonra olan karmaşık karekterlerdir. Diye düşünüyorum.
Bu şekilde olan dosyalar genellikle word resim vbs gibi dosyaların excele cevrildikten sonra olan karmaşık karekterlerdir. Diye düşünüyorum.
Patron Site Dostu Katılım 6 Mar 2021 Mesajlar 2,731 Çözümler 822 Aldığı beğeni 3,330 Excel V Office 2021 TR 2 Eyl 2021 #2 Normalde çalışan excel dosyanız mı bozuldu? Yoksa Excel olmayan bir dosyayı excelde açınca mı böyle oluyor? Olumlu oy 0 Negatif oyla
Normalde çalışan excel dosyanız mı bozuldu? Yoksa Excel olmayan bir dosyayı excelde açınca mı böyle oluyor?
S salanar Yeni Üye Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Aldığı beğeni 64 Excel V Office 2007 TR 2 Eyl 2021 #3 Balta' Alıntı: Normalde çalışan excel dosyanız mı bozuldu? Yoksa Excel olmayan bir dosyayı excelde açınca mı böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... excelmiş dosya hocam Olumlu oy 0 Negatif oyla
Balta' Alıntı: Normalde çalışan excel dosyanız mı bozuldu? Yoksa Excel olmayan bir dosyayı excelde açınca mı böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... excelmiş dosya hocam
ZaLim hepSi bir yaLan . . . Destek Ekibi Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 240 Çözümler 8 Aldığı beğeni 265 Excel V Office 2013 TR 2 Eyl 2021 #4 Bu şekilde olan dosyalar genellikle word resim vbs gibi dosyaların excele cevrildikten sonra olan karmaşık karekterlerdir. Diye düşünüyorum. Olumlu oy 1 Negatif oyla Çözüm
Bu şekilde olan dosyalar genellikle word resim vbs gibi dosyaların excele cevrildikten sonra olan karmaşık karekterlerdir. Diye düşünüyorum.