• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosya Açılışta MSG BOX göstersin.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

OğuzTürkyılmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Çalışmam şükür bitti. Adnan , Balta , excelcan , halily , işsiz123, Refaz hocalarıma gösterdikleri ilgi ve sabır için çok teşekkür ederim. Programın son halini foruma yüklüyorum. Bir kaç yabancı kaynaktan da faydalandığım için kayıt ekleme arama filtreleme kodları inceleyenlere karışık gelebilir ama hepsi işini yapıyor. Program açılışında exceli gizleme kodları ekledim tekbir şeyi halledemedim. Resimde de gözüktüğü gibi program açılında msgbox ile kullanıcıya tarih kriterlerine uyan verileri ekrana getiriyor bu sıradada arka planda bu verilerin filtrelendiği sayfa gözüküyor. Bu sayfa gözükmeden sadece msgbox'ın görünmesini nasıl sağlayabilirim. Çok teşekkürler.Screenshot_1.png

Konu Sahibi
Refaz Hocam Önceki yaptığım programda kullandığım sizin yazdığınız kodlarla düzenlediğim userformdan kullanıcı parola giriş ekranında bu application Visible False True olayı stabil çalışmıyor. İlk tıklamada şöyle bir titretiyor arkada excel sayfası bir görünüyor sonra parola giriş ekranı açılıyor. Dosyayı kapatıp tekrar açmak için tıkladığınızda bu sefer application.visible = False hak getire. Cart diye parola giriş formu ekranı gelmeden direk programa dalabiliyorsunuz. :) Epey kafamı kurcaladıydı ama nedenini çözemediydim. Boş bir vakitte belki incelemek istersiniz. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim abey.
Ama bunlar kalıp.
Videolar var tam gizlemek için ama denemedim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri