• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Döngü Olmadan Tarih Formatı Yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ramazankaya89

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Arkadaslar Herkese Merhaba,

asagıdaki gibi dongu ıcınde tarihleri liste halinde gösteren bir kodum var bu kodu baska bır doysada yenıden dongu kurup ıcınde gostermek ıstemıyorum hazır olan dıger ornektekı gıbı bır alanım var bu alanda bunu kullanabılırmıyım bu konuda desteginize ihtiyacım var kullanmak ıstedıgım sayfada yenı bır dongu dosyayı yavaslatacagı ıcın 2.secenege bunu uyarlamam gerekıyor

1) Örnek kod sorunsuz calısıyor
HTML:
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Ekran görüntüsü 2024-12-11 051912.png

2) Kullanmak istedigim yapı fakat sonucu hata veriyor

HTML:
PHP:

Çözüm
Evet süz listesinin altına doğru veriler Genel formatında olduğu için sayı şeklinde görünüyor.
Bunu düzeltmek için makroya gerek yok.
B sütununu seçin, sağ tıklayın, Hücreler Biçimlendir i seçin, çıkan iletişim kutusunda, üst menüde Sayı, Kategoride Tarih, Türde 01.01.2024 seçin TAMAM A tıklayın.
Makro kodu
HTML:
Kod:
Arkadaslar Herkese Merhaba,

asagıdaki gibi dongu ıcınde tarihleri liste halinde gösteren bir kodum var bu kodu baska bır doysada yenıden dongu kurup ıcınde gostermek ıstemıyorum hazır olan dıger ornektekı gıbı bır alanım var bu alanda bunu kullanabılırmıyım bu konuda desteginize ihtiyacım var kullanmak ıstedıgım sayfada yenı bır dongu dosyayı yavaslatacagı ıcın 2.secenege bunu uyarlamam gerekıyor
Nokta yok, virgül yok düm düz gitmişsin. Anlayana aşk olsun.

B sütunundaki veriler tarih formatında, siz hangi formata çevirmeye çalışıyorsunuz.

Konu Sahibi
bazı satırlar tarih degil hocam filtre yapınca gorecegınız uzere onlarıda tarih olarak yapmak ıstıyorum yukarıdaki gibi filtre atınca gozukmesı ıcın

Evet süz listesinin altına doğru veriler Genel formatında olduğu için sayı şeklinde görünüyor.
B sütununu seçin, sağ tıklayın, Hücreler Biçimlendir i seçin, çıkan iletişim kutusunda, üst menüde Sayı, Kategoride Tarih, Türde 01.01.2024 seçin TAMAM A tıklayın.
Makro kodu
HTML:
Kod:

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Makro kodu
HTML:
Kod:
tesekkurler

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri