Hocam Selamlar,
Tarihin, uyruk ve vardiyayla ilişkisi şöyle olacak. 01.01.2025 tarihinde T.C. uyruklu inşaat grup şefliğinde çalışan personel sayısı nedir? İdari İşler şefliğindeki T.C. Uyruklu personel sayısı nedir?, 02.01.2025 tarihinde T.C. uyruklu inşaat grup şefliğinde çalışan personel sayısı nedir? İdari İşler grup şefliğinde T.C. Uyruklu personel sayısı nedir? aynı mantıkla yine 01.01.2025 tarihinde gündüzde İnşaat işleri grup şefliğinde kaç kişi gündüz çalışmış gecede kaç kişi çalışmış. Bu istediğim şeyi yoklama çizelgesinin altında bulunan parametreler ( çalışıyor, raporlu, izinli vb) için yapmışsınız aynı mantığın uyruklar ve vardiyalar için de olmasını istiyorum. Yani yazdığınız şu formüle "COUNTIFS(LOG!F:F;$A4;LOG!C:C;"T.M")" eğer şu tarih şuna denkse inşaat grup şefliğinde şu kadar TC uyruklu personeli say gibi ilave edilmeli. Yani o sütunlarda dinamik olmalı tarih değişince onlarda değişmeli çünkü personel listesi dinamik olacak yeni katılanlar, ayrılanlar olacağı için günlere bağlı olarak uyruklardaki kişi sayısı da değişecek.
Satır silme işlemini sonrasında yaptım istediğim gibi olmaması sebebiyle tasarımı biraz değiştirdim.