• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Devreden Bakiye

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

LİNDA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
76
Excel V
Office 2019 TR
Merhaba arkadaşlar işletme defteri dosyamda gelir ve gider sayfalarını yazdırırken devreden bakiye yazan satırdaki f4 hücresine önizleme ve safyayı yazdırırken her 34. satırda yazan toplamı sayfa değiştirdikçe değiştirebilirmiyiz. Örnek : gelir2024 sayfasında f4 de yazan 86947,52 ilk sayfada görünüyor.2. sayfaya geçtiğimizde ise devreden bölümüne 34. satırdaki 276.694,02 yazabilsin 3. sayfaya geçince 68. satırdaki 499.737,02 ve sayfalar değiştikce devreden bakiyesi de değişebilir mi? yardımınızı rica ediyorum

Ekli dosyalar

Çözüm
Ekli dosyayı inceleyin. Gelirler2024 sayfasına Yazdır adlı bir buton ekledim ve Module1'de düzenlediğim ReadyToPrint kodlarına bağladım. Bu yazdırmak istediğinizde sayfayı önce kopyalar, sonra istediğiniz şekle getirmek için formatlar ve yazdırır, ardından kopyalanan sayfayı siler. Sanırım istediğiniz işlemi yanlış anlamadıysam yapacaktır.
istediğin olmaz gibi. bunun yerine her 34 satırda tablonun arasında yeni bir devreden satırı eklesen daha mantıklı olur.

Ekli dosyayı inceleyin. Gelirler2024 sayfasına Yazdır adlı bir buton ekledim ve Module1'de düzenlediğim ReadyToPrint kodlarına bağladım. Bu yazdırmak istediğinizde sayfayı önce kopyalar, sonra istediğiniz şekle getirmek için formatlar ve yazdırır, ardından kopyalanan sayfayı siler. Sanırım istediğiniz işlemi yanlış anlamadıysam yapacaktır.

Ekli dosyalar

Çözüm
Teşekkür ederim sayın atoykan sorunu çözümü doğru yazdırdığımda sonuç alıyorum. Ekranda önizleme olarak birşey göremedim. Sanırım arkaplanda herşey hazır geldi.Yazdırmadan önce kontrol için önizleme yapabilirmiyiz. Ve aynı butonu gider bölümü içinde kullanabilirmiyim .Emeğinze sağlık hakkınızı helal edin

Zaman kazandırması açısından arkaplanda yapılıyor işlemler önizlemeye almak istiyorsanız koddaki HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
satırını HTML:
Kod:
olarak değiştirebilirsiniz. Aynı şekilde gider sayfasına buton ekleyin ve ReadyToPrint makrosuna atayın aynı işlemleri yapacaktır.

Zaman kazandırması açısından arkaplanda yapılıyor işlemler önizlemeye almak istiyorsanız koddaki HTML:
Kod:
satırını HTML:
Kod:
olarak değiştirebilirsiniz. Aynı şekilde gider sayfasına buton ekleyin ve ReadyToPrint makrosuna atayın aynı işlemleri yapacaktır.
Çok çok teşekkür ederim sayın atoykan tam istediğim sonucu aldım. Emeğinize sağlık minnettarım .

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri