• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Data sayfasından en üst satırdan filitre ile veri getirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Kokorecci

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
64
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
merhaba ustalarım ekdekı dosyada formüller ile verinin son satırdan getiriyor fakat en süt satırdan getirebilmem için yardımcı olurmusnuz

Ekli dosyalar

• 2025 bet365.xlsb
    375.3 KB · Gösterim: 23
1737672165288.png yani verinin bu şekilde gelmesi tarihi ve saati data sayfasından gelmesi çok iyi olacak

365 ten anlayan biri yapabilir.
hesap şekli belirtilirse makro veya excel ile de çözülebilir.

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

• 2025 bet365.xlsb
    378.1 KB · Gösterim: 9
1738346348915.png DOSYADA İLK SATIRDAN ALACAĞINA SON SATIRDAN ALIYOR ERİYİ
ÇOK KARMAŞIK ALDI

bu verileri devamlı güncellediğim için sabit değil en yeni veri üstte oluyor aranacak değer en üstten başlayacak aramayı veri çekme botu paython excele aktarıken en yeni çektiği veriyi tarihi saati en son bitiş neyse en üst satırda o var yani bu resimdeki gibi 1738346983908.png normalde bu veri datası 110 binlik satırdan oluşan ben çok büyük olduğu için dosya yüklenmiyor ben örnek olarak 10 tane deng gelecek sekılde yukledım ekldekı dosyayı ana dosyamı uygulayınca formüller gitti karıştır formülleri ana dosyamı uyguladım aynı sekılde

bu verileri devamlı güncellediğim için sabit değil en yeni veri üstte oluyor...
yüklediğiniz dosyada tam tersi.
en son veriler en altta.
adminin dosyası da buna göre çalışıyor.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-2025BET365.xlsx
    730.9 KB · Gösterim: 12
yüklediğiniz dosyada tam tersi.
en son veriler en altta.
adminin dosyası da buna göre çalıen son tarihli olan veri en üst satırda en eski tarihli olan en altta resimdede izah etmiştim ama demekki tam açıklayamadım özür dilerim

bu offis 365 için yazılmış formüller sanırsaam SNNAY ustam bendeki ofis 2021 oldugundan calsımadı formullerr

....son tarihli olan veri en üst satırda en eski tarihli olan en altta resimdede izah etmiştim.....
demişsiniz.
Resimde, dediğiniz gibi ama dosyanızda öyle değil.
Yüklediğiniz dosyayı kontrol edin isterseniz.

....son tarihli olan veri en üst satırda en eski tarihli olan en altta resimdede izah etmiştim.....
demişsiniz.
Resimde, dediğiniz gibi ama dosyanızda öyle değil.
Yüklediğiniz dosyayı kontrol edin isterseniz.
kusura bakma ustam yanlış görmüşüm

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-2025BET365 (1).xlsx
    759.4 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri