• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü CommnontButon hatalı kayıt eklemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
115
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Herkese hayırlı geceler, ufak bir sorunum var aslında bitmişti fakat önce günlük tarih kaynaklı hata veriyordu biraz kurcaladım. işlem tamam dedim. sonra. akşam sağlam kapatıyorum sabah hata çıkıyor.
Sorunum şöyle; FrmKrediler de 1. combo sağlam gibi gibi diyorum. bakarsın yarın bozulur. Combo4 sağlam olur :)
Yemek sayısını giriyorum adet olarak ardından ekle dediğimizde hata veriyor. sadece 1. Yemek sağlam şimdilik diğerleri bozuldu nedense?
Hatayı ve çözümü bulacak kıymetli üstatlar yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

• kopya.xlsm
    546.7 KB · Gösterim: 1
  • 2.png
    2.png
    199.7 KB · Gösterim: 3
  • rsm3.png
    rsm3.png
    167 KB · Gösterim: 3
Merhaba.
Hatanı fiyatTutar As Double olarak tanımlı ve sayfada 92,00 TL. gibi sayı olmadığı için hata veriyor.

Hayırlı geceler hocam. dediğinizi yaptım. Kralsınız gene nokta vuruş. Allah razı olsun sizden.
Peki hocam demekki test yapmaktan daynaklı olmuş anladım şimdi bende diyorum kodlara dokunmadım nasıl olur dedim kendi kendime? Çok sağolun emeğinize sağlık konu kilit.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri