• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Comboboxtan Textboxlara Veri Yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

efsane1975

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2007 TR
Konuyu Başlatan
Üstadlarım benim Excel VBA da combobox tan texbox lara veri yazdirma sorunum var. Sayfa1 adında excel çalışma sayfamda A1 Ahmet Vural,A2 Seçkin Yılmaz,A3 Ekrem Serter olarak 3 adet veri var. B1 Daire-1,B2 Daire-2,B3 Daire -3 verileri var.A sutunundaki verileri rowsource ile userformumdaki combobox1 de listeledim.Sorunum şudur: Userformum da 3 adet textbox a combobox tan Ahmet Vural i seçince textbox1 e Daire-1,Seçkin Yılmaz i seçince textbox2 ye Daire-2,Ekrem Serter i seçince textbox3 e Daire-3 yazmasını nasıl sağlarim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Saygilarimla.

Çözüm
Üstadlarım benim Excel VBA da combobox tan texbox lara veri yazdirma sorunum var. Sayfa1 adında excel çalışma sayfamda A1 Ahmet Vural,A2 Seçkin Yılmaz,A3 Ekrem Serter olarak 3 adet veri var. B1 Daire-1,B2 Daire-2,B3 Daire -3 verileri var.A sutunundaki verileri rowsource ile userformumdaki combobox1 de listeledim.Sorunum şudur: Userformum da 3 adet textbox a combobox tan Ahmet Vural i seçince textbox1 e Daire-1,Seçkin Yılmaz i seçince textbox2 ye Daire-2,Ekrem Serter i seçince textbox3 e Daire-3 yazmasını nasıl sağlarim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Saygilarimla.
Deneyiniz
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DENEME.xlsm
    21.2 KB · Gösterim: 1
Çözüm
combobox change olayına aşağıdaki kodu ekleyerek denermisiniz.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• combo ya göre text değeri.xlsm
    19 KB · Gösterim: 2
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri