• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Comboboxtan Listwiew Tablosuna Aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Merhaba Örnek dosyamda Listeleme formunda 2 adet combobox mevcut combolardan bir tanesinde Birimler mevcut olacak diğerinde ise stoktaki ürünler ayrıca Liste 1 sayfasında firmalar ve başlıklar mevcut ben seçim yaptıkça listwiew kısmındada seçtiklerimin görünmesinide istiyorum .Dosyam ektedir

Birimler ==> Ürün Seç==> Listwiew Tablosu

Ekli dosyalar

sayın Local ,
konusundaki 5 nolu mesajdaki dosya bu dediğinizi zaten yapmıyor mu?
dediğiniz başka bir şey mi?

Evet yapıyor programa entegre ettim.Yalnız şöyle bir şey var text kutularına ben stoktaki ürünleri aktardım.Ondan sonra form üzerinde kaydet dediğim zaman seçili ürünün aynısını 8 defa kaydediyor ben bunu for döngüsüyle yaptım fakat ben sadece 2 kayıt yapmak istiyorum 2 kayıt yapınca döngü fazla olduğu zaman atıyorum 3 döngü var 3 defa aynı kaydı yapıyor isterseniz örnek dosyada hazırlayayım.

Dosyanızda TalepSayfası göremedim.
Kayıt işemini TALEP İSTEĞİ GÖNDER butonu ile mi yapıyorsunuz?

Ekli dosyalar

Çözüm
Oldu teşekkür ederim Düzenlemeyi yaptım.Talep kaydet dediğim zaman excel satırına kayıt ediyor .Peki sadece 1 tane kaydın çıktısını excele aktar bdeyip pdf olarak alabilirmiyiz hepsini değil listwiewe tıkladığım zaman pdf yapıp çıktısını alacağız...Teşekkürler

... sadece 1 tane kaydın çıktısını excele aktar bdeyip pdf olarak alabilirmiyiz hepsini değil listwiewe tıkladığım zaman pdf yapıp çıktısını alacağız...
Bunun için yeni konu açınız.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri