• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Comboboxdan seçilen aya göre sayfaya kayıt

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hunkar50

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Cümleten hayırlı akşamlar.
CARİ TAKİP programımızın AnaSayfa ( userform ) bulümündeki multi page bölümündeki ( Bakım - Parça - revizyon - Tahsilat ) mensünden yapılan işlemler takvimden seçilen tarihe göre, aynı çalışma kitabındaki ay sayfalarına ( 1. ay - 2.ay vs ) sıralı kayıtı nasıl yapabilirim..

Örnek : Bakım sekmesinde Listbox5 den binayı seçtik. TextBox170 den tarihi : 01.04.2022 / 30.04.2022 tarih aralıgından bir değer seçtiğimizde aynı çalışma kitabındaki 4.AY sayfasındaki kısımda bulunan C sekmesine Bakım Ücretini, G satununa işlem tarihini , H sutununa İşlem açıklamasını sıralı kayıt edecek..
Örnek : aynı işlemi 3 ay içerisinde bir tarih seçtiğimde , 3.AY sayfasına aynı işlemi kayıt edecek,

Yardımlarınız için teşekkür ederim.. Hayırlı Akşamlar...

Çözüm
Merhabalar,
Örnek dosyanız üzerinde çalışma imkanım olmasa da gerekli kodları ekteki dosyaya uyarladım.
Siz sadece bu kodları kendi dosyanıza uyarlarken, textbox ya da combobox olabilir, veri nereden alınacaksa onları tanımlayın.
Konu Sahibi
Düzeltme Combobox dan seçilen degil textboxdan seçilen olacak KB.

Yukarıda yazdıgım işlemi ayrı bir çalışma kitabına aylar oluşturarak yapmak daha mantıklı olur gibi geliyor ..
aylar adlı bir çalışma kitabı. içerisine 1.ay - 2.ay gibi sayfalar .. hemen düzenleyip atıyorum

Merhabalar,
Örnek dosyanız üzerinde çalışma imkanım olmasa da gerekli kodları ekteki dosyaya uyarladım.
Siz sadece bu kodları kendi dosyanıza uyarlarken, textbox ya da combobox olabilir, veri nereden alınacaksa onları tanımlayın.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhabalar,
Hocam Ellerinize saglık, modüle ile userform nasıl baglanıyor, oradan nasıl dönüyor anlamıyorum.

Kendime göre uyarlayacağım .. teşekkür ediyorum

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri