• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü combobox verisine göre belirli satırlara kayıt

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mustafa070707

Yeni Üye
Aldığı beğeni
22
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
hocalarım şimdi bir userformum var 1 comboboxsum ve textboxlarım comboboxta seçtiğim güne göre 31 kadar gün ver ve aynı şekilde excelde de comboboxta 1 seçersem exceldeki tablda 1 altına daki aralığa kaydetsin 2 seçersem yine aynı şekilde kaydetmesini istiyorum yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var sağolun

E sütunu kullanıldı ve gizlendi hangi ayda isek o aya göre işlem yapar değişiklik isterseniz form üzerine ayları ekleyebiliriz Örneğiniz ekte

haklısın aşağıdaki kodu eskini silip yapıştırın
HTML:
C-like:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Sayın Ali Bey kod gayet güzel ancak son kayıtta hata vermesi gerekir. Çünkü ayın sonu 31 ise 32. Sayı sayfada yok ise hataya düşecektir diye düşünüyorum.

bunun için bulunabilecek benzersiz bir alan lazım sizin kayıtlarınızda fiş no hep farklı olacak değil mi?

örneğiniz ekte çözüldüyü işaretlemeyi unutmayın

Çözüm
neresini listbox a koyacaksınız

bunun güzel olduğunu düşünmüyorum inceleyin

liste dolmuyor mu? listeden seçerek silmeyi durum hoşuma gitmediği için yapmamıştım

Konu Sahibi
yok hocam soyle lıste hep aynı kalacak ay sonunda bunu farklı kaydedıp dıger ayın verısını tekrar yazdıracam onun ıcın demıstım

Sayın Ali Bey kod gayet güzel ancak son kayıtta hata vermesi gerekir. Çünkü ayın sonu 31 ise 32. Sayı sayfada yok ise hataya düşecektir diye düşünüyorum.
Adnan bey merhaba,
Fırsat buldukça yardımcı olmaya çalışıyorum.Çok fazla ayrıntıya girecek vaktim olmuyor maalesef.
Ancak bu şekilde kodların eksiğine,açığına bakmak yerine alternatif çözüm sunulması daha doğru olur kanaatindeyim.
Saygılar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri