• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü combobox (OR) hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mesut42

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Ekran görüntüsü 2024-05-30 141542.png
Arkadaşlar merhaba. bu şekilde bir hata alıyorum sadece tohumladı yapınca çalışıyor ama hepsi olunca hata veriyor nerede hata yapıyoruz?

Her bir or için tekrar "cb_durumu.text =" yazmalısınız.

Ya da en başta bir değişkene alıp o değişkeni kullanabilirsiniz. Örnek:
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Bu arada sakıncası yoksa proje dosyalarınızı ve veritabanınızın scriptini paylaşabilir misiniz?
Stok Takibi ve Çiftlik Takibi şeklinde iki farklı proje yürütüyorum, belki esinleneceğim bir şeyler olur sizden.

Bu arada sakıncası yoksa proje dosyalarınızı ve veritabanınızın scriptini paylaşabilir misiniz?
Stok Takibi ve Çiftlik Takibi şeklinde iki farklı proje yürütüyorum, belki esinleneceğim bir şeyler olur sizden.
Hocam çok Tşk ederim. excel vba dan visual basice geçince yapamadık:)
ben köyde hayvancılık yapıyorum hocam bu işlerle alakam yok deftere yazmaktansa modernleşelim istedim ama aylardır bitiremedim:) projemi excel userform dan visual bacis mysl e aktarıyorum çok zor :)

kendi yazmış olduğum rasyon programı var hocam userform11 de kopyalaya bilirsiniz konu hakkında her türlü yardımcı olurum işimiz hayvancılık :)

Ekli dosyalar

• Turan Farms.xlsm
    874.3 KB · Gösterim: 2
Hocam çok Tşk ederim. excel vba dan visual basice geçince yapamadık:)
ben köyde hayvancılık yapıyorum hocam bu işlerle alakam yok deftere yazmaktansa modernleşelim istedim ama aylardır bitiremedim:) projemi excel userform dan visual bacis mysl e aktarıyorum çok zor :)

kendi yazmış olduğum rasyon programı var hocam userform11 de kopyalaya bilirsiniz konu hakkında her türlü yardımcı olurum işimiz hayvancılık :)
VB.NET'e geçtiğinizi farkettiğim için sordum aslında. Özellikle veritabanı normalizasyonu konusunda çok sıkıntı çektiğini farkettim o yüzden istediğim kaynak dosyalarını.

Veritabanını tasarlamak öncelikle doğru soruları sormakla sonra bu doğru sorulara doğru cevaplar vermekle başlar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri