• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Combobox ile seçilen sayfayı yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

arslanbey

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
İyi akşamlar ;

Userform 2' deki Combobox3 ile seçilen sayfayı ön izleme yapıp " yazdırmak istiyor umusunuz - pdf mi yapmak istiyor musunuz" mesaj verip yazdırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• VerimlilikDosyası 3 Listview.xlsm
    70.8 KB · Gösterim: 5
Çözüm
İyi akşamlar ;

Userform 2' deki Combobox3 ile seçilen sayfayı ön izleme yapıp " yazdırmak istiyor umusunuz - pdf mi yapmak istiyor musunuz" mesaj verip yazdırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Dosyayı inceleyiniz. Bende yazıcı olmadığı için direk pdf yazdırıyor. Combobox3 e göre sayfa seçiyor. Sayfadaki veriye göre yazdırma alanını ayarlıyor. Sayfalarda a sütunuda veri varsa o satırı çerçeveliyor.
İyi akşamlar ;

Dosyayı inceleyiniz. Bende yazıcı olmadığı için direk pdf yazdırıyor. Combobox3 e göre sayfa seçiyor. Sayfadaki veriye göre yazdırma alanını ayarlıyor. Sayfalarda a sütunuda veri varsa o satırı çerçeveliyor.

Ekli dosyalar

• VerimlilikDosyası 3 Listview.xlsm
    99.8 KB · Gösterim: 7
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri