• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü combobox filtre 2 listbox arası aktarım boş satır listbox gizleme koşula bağlı dolu satır

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mustafa070707

Yeni Üye
Aldığı beğeni
22
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
abiler hocalarım eklediğim örnekte userforma yapmak isteyipte yapamadıklarımı yazdım bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden sağolun

Çözüm
Defalarca kontrol ettim bende hiç hata vermiyor son kontrollerimi yaptım sende dene inşallah sıkıntı olmaz eğer sıkıntı olursa senin bilgisayar ile ilgili bir mevzu olabilir. Bölgesel ayarlardan falan bir sıkıntı olabilir.
Listbox'ta aynı sayfada olan farklı başlıklı verileri listeleyemezsin. Tüm veriler alt alta olacak yada ayrı sayfalarda olacak. Yani her farklı başlık için ayrı sayfa açmalısın. Listelerini buna göre ayarlayıp yeniden gönderirsen düzenlerim.

Üst katagori ürünleri ve alt katagori ürünleri hangisi, birde tarih nerede olacak belli değil. Tam olarak excel sayfan nasıl olacak ise bir örnek gönder.

Defalarca kontrol ettim bende hiç hata vermiyor son kontrollerimi yaptım sende dene inşallah sıkıntı olmaz eğer sıkıntı olursa senin bilgisayar ile ilgili bir mevzu olabilir. Bölgesel ayarlardan falan bir sıkıntı olabilir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri