okinava14
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 128
- Excel V
- Office 2021 TR
Konu Sahibi
Hayırlı akşamlar herkese. Derdim bitti sanmıştım fakat bugün toparlayıp test ederken bir iki eksiklik olduğunu gördüm.
Frm_Veriler formunda ComboBox2 içinde seçilen yıla göre ilgili sayfanın sadece Bil2021 sayfasının verilerini ekliyor. diğer yılları eklemiyor. Oysa Dün gece ilk denemede sorun yoktu. Bugün açınca Textboxlar 2021-2022-2023-2024 yıllarını çağırınca boş geliyor. yani:
Örneğin: Yıl olarak ComboBox dan2022 seçtik ise Bil2022 sayfasının verilerini getirsin, 2023 seçtik ise Bil2022 sayfasının verilerini getirsin.
İkinci sorunu Kaydet Butonunda fark ettim. Alttaki Resimde görüldüğü üzere:
Örneğin: Ay olarak Combobox1 den Eylül ve ComboBox2 den de 2022 yılını seçtik, İlgili Textboxlara da gerekli sayı girince seçilen Eylül ayına değil ocak ayına kayıt ekliyor.
Yardım edebilecek üstat hocalarımın yardımlarını rica ediyorum.
Resim ve form ekte:
Frm_Veriler formunda ComboBox2 içinde seçilen yıla göre ilgili sayfanın sadece Bil2021 sayfasının verilerini ekliyor. diğer yılları eklemiyor. Oysa Dün gece ilk denemede sorun yoktu. Bugün açınca Textboxlar 2021-2022-2023-2024 yıllarını çağırınca boş geliyor. yani:
Örneğin: Yıl olarak ComboBox dan2022 seçtik ise Bil2022 sayfasının verilerini getirsin, 2023 seçtik ise Bil2022 sayfasının verilerini getirsin.
İkinci sorunu Kaydet Butonunda fark ettim. Alttaki Resimde görüldüğü üzere:
Örneğin: Ay olarak Combobox1 den Eylül ve ComboBox2 den de 2022 yılını seçtik, İlgili Textboxlara da gerekli sayı girince seçilen Eylül ayına değil ocak ayına kayıt ekliyor.
Yardım edebilecek üstat hocalarımın yardımlarını rica ediyorum.
Resim ve form ekte:
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.