• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Combobox alan ve rapor problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

1647162883268.png

r2'den ac2 ye kadar olan kısmı combobox'a çektirmeye calısıyorum. (R2, S2, T2, U2, V2, W2, X2, Y2, Z2, AA2, AB2, AC2)
Ama combobox sonunda * geliyor. Bu problemi aşamadım.

Diğer bir sorun ise şu en pratik şekilde kodlanacak olsa buradaki seçeneğe göre atıyorum örnek dosyada ÖZEL EĞİTİM DESTEĞİ ALAN comboboxdan seçilip command butona tıklandıgında rapor sayfasına ÖZEL EĞİTİM DESTEĞİ ALAN'ın yani AC sutunun AC3'den başlayıp son satıra kadar yıldız olanlar rapor sayfasına çekilecek. Böylelikle kim almış almamış raporlamış olacağız. Örnek dosyada ÖZEL EĞİTİM DESTEĞİ ALAN seçildiğinde gelmesi gereken veri rapor sayfasında mevcut. Ayrıca rapor sayfasının A3'de comboboxdan hangi seçenek seçildiyse ve kaçtane veri geldiyse örnek dosyadaki gibi yazmasını istiyorum.

Özetle combobox problemini düzeltip, combobox'da seçilen seçeneğe göre yıldız olanı rapor sayfasına komple aktarmak istiyorum..

Teşekkür ediyorum şimdiden destek vereceklere..

Çözüm
Merhaba;
Sorun çözülmüş ama Alternatif olsun:
Tam anladığımı söyleyemem ama kriterlerden bir yada birkaçının rapor sayfasına (silerek yada üzerine) tasnifi için eki deneyin.
iyi çalışmalar.
Konu Sahibi
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

şu şekilde yıldız gelme problemini combobox için çözüldü..

Raporlama için desteklerinizi bekliyorum..

Konu Sahibi
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
geçmişte üstadların yaptığı yardımlar üzerinde derleyerek şu şeklde çözdüm.. İhtiyacı olanlar kullanabilir teşekkürler

Merhaba;
Sorun çözülmüş ama Alternatif olsun:
Tam anladığımı söyleyemem ama kriterlerden bir yada birkaçının rapor sayfasına (silerek yada üzerine) tasnifi için eki deneyin.
iyi çalışmalar.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri