• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Çoklueğer

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

rustu_yilmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2024 TR
Konu Sahibi
Sarı ile işaretlediğim kısımda veri girişi sayfasından seçimime göre metinlerin kendiliğinden sayfasına yazılmasını istiyorum ama bir türlü beceremedim yardımcı olursanız sevinirim

Konu Sahibi
Ustam öncelikle ellerine sağlık benim tam olarak istediğim VERİ_GİRİŞİ sayfasından C12 ve aşağısındaki hücrelerden yapılan seçime göre KENDİLİĞİNDEN sayfadındaki işaretli satırlara yanda yazdığım gibi seçime göre metin yazdırmak KENDİLİĞİNDEN 1 seçildiğinde sayfada belirttiğim yazı KENDİLİĞİNDEN 2 seçildiğinde diğer yazının gelmesini istiyorum

Ustam öncelikle ellerine sağlık benim tam olarak istediğim VERİ_GİRİŞİ sayfasından C12 ve aşağısındaki hücrelerden yapılan seçime göre KENDİLİĞİNDEN sayfadındaki işaretli satırlara yanda yazdığım gibi seçime göre metin yazdırmak KENDİLİĞİNDEN 1 seçildiğinde sayfada belirttiğim yazı KENDİLİĞİNDEN 2 seçildiğinde diğer yazının gelmesini istiyorum
Ben zaten onu yaptim. Foto ile ne istedigini daha acik anlatir misin

Konu Sahibi
Hocam ellerine sağlık benim dikkatsizliği olmuş dosyaları karıştırmışım eski haline bakmışım tam istediğim gibi olmuş çok teşekkür ederim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri