• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü çoketopla formülünde saydırma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ekselmymind

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 365 TR
Konuyu Başlatan
merhaba

kritere göre saydırma yapmak istiyorum ancak sorunu çözemedim

1739391703399.png

tiplere göre diğer sayfadan kriterlere göre saydırma yaptırmak istiyorum ama bir türlü doğru saymadı

office 365 tr

C-like:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Aynı olayı tek formül ile sütun ve satır başlıklarını kendi oluşturan formül ile dosya paylaşıyorum. İCMAL sayfası"A" sütununu örnekteki gibi doldurursanız aynı sonucu bu kısa formül ile elde edersiniz:
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
merhabalar
a sütunu yardımcı sütün olarak kullanılmıştır kontrol ediniz

Ekli dosyalar

• çoketopla.xlsx
    67.6 KB · Gösterim: 5
Kontrol ediniz değerler doğrumu

Ekli dosyalar

• çoketopla.xlsx
    77.4 KB · Gösterim: 4
Aynı olayı tek formül ile sütun ve satır başlıklarını kendi oluşturan formül ile dosya paylaşıyorum. İCMAL sayfası"A" sütununu örnekteki gibi doldurursanız aynı sonucu bu kısa formül ile elde edersiniz:
Kod:

Ekli dosyalar

• çoketopla.xlsx
    82.1 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri