• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Chrome için Selenium

tiranxxx

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba,
çok makrodan anlayan biri değilim ama yapay zeka sayesinde bazı makrolar yazdırdım.ve aklıma değişik fikirler gelemeye başladı.ancak bazı yerlerde takılıyorum şu an chromedan veri alıp mevut exelime atsın istiyorum.bunun için sanırım selenyum driver yüklemem lazım.

SeleniumBasic v2.0.9.0 indirdim

sanırım bir de web driver yüklemem lazım.chrome versiyonum 132.0.6834.84 (Resmi Derleme) (64 bit) Sürümü.
bu sürüme uygun web driver bulamadım.

bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,
çok makrodan anlayan biri değilim ama yapay zeka sayesinde bazı makrolar yazdırdım.ve aklıma değişik fikirler gelemeye başladı.ancak bazı yerlerde takılıyorum şu an chromedan veri alıp mevut exelime atsın istiyorum.bunun için sanırım selenyum driver yüklemem lazım.

SeleniumBasic v2.0.9.0 indirdim

sanırım bir de web driver yüklemem lazım.chrome versiyonum 132.0.6834.84 (Resmi Derleme) (64 bit) Sürümü.
bu sürüme uygun web driver bulamadım.

bana yardımcı olabilir misiniz?
Güncel sürümler desteklenmiyor. Chrome sürümünüzü daha eski versiyon ile değiştirin yani Chromu uninstall edin eski desteklenen chrome sürümü yükleyin

chromedriver ve
chrome-headless-shell
var ikisi de win 64 gözüküyor hangisini indireyim

Geri