• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Çaprazara Formülü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

emirfilar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba, excel 2016 sürümü kullanıyorum. Çaprazara formülünü kullanmam gerekiyor fakat olmadığı için kullanamıyorum. Office 365 te hazırladığım formülü nasıl uyarlayabilirim.
=ÇAPRAZARA(F22&G22&H22;I:I&J:J&K:K;L:L) formül bu şekilde a sütununa uyguladım. Dosyayı da paylaşıyorum. Teşekkürler

Dosyanızda I-J-K-L sütunları boş olduğundan formülünüz veri üretmiyor.
Siz ne yapmak istediğinizi izah edin ve
elle hesaplanmış sonuçları içeren dosyanızı paylaşın.
Çözüm üretilebilir..

Konu Sahibi
Dosyanızda I-J-K-L sütunları boş olduğundan formülünüz veri üretmiyor.
Siz ne yapmak istediğinizi izah edin ve
elle hesaplanmış sonuçları içeren dosyanızı paylaşın.
Çözüm üretilebilir..
Merhaba dosyada gereksiz alanları silmiştim onun için sütun atlamış. Dosyayı tekrardan 365 deneme sürümünde düzenledim. Fakat dediğim gibi 2016 da açamıyorum. Formüller çalışmıyor. Dosyanın orjinali ektedir.

Konu Sahibi
merhabalar
denermisiniz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık teşekkür ederim. Şöyle bir sorun oluştu. Eğerki H sütununa değer girersem atamayı yapmıyor. Yok olarak geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

h sütununa girmiş olduğunuz değerin karşılığını y, z ,aa sütunlarında olmadığı için yok hatası veriyor
doğru sonuç için
olmadığı zaman boş olmasını istiyorsanız c4 hücresine deneye bilirsiniz

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık teşekkür ederim. Şöyle bir sorun oluştu. Eğerki H sütununa değer girersem atamayı yapmıyor. Yok olarak geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
dosyanızı düzenledim. İndirebilirisniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri