• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Çalışmaya İki Farklı Kodun Uyarlanması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
107
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi

Daha önce bu amaç için kullandığım kodda yaşadığım sorunlar nedeniyle, DATA Sayfası B5:G arası herhangibir hücreye küçük harfle yazılan metinlerin kendiliğinden büyük harfe çevrilmesine yarayan başka kaynaklardan temin ettiğim yeni kodun bu çalışmaya J Sütununa girilen tarih değerleri ile o satırı silip ARŞİV sayfasına aktaran kod ile K3 ve L3 hücrelerine girilen tarih değerleri arasındaki ödemeleri RAPOR sayfasına aktaran kodlar özelliğini kaybetmeden uyarlaması hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.​

denedim Ali ÖZ hocamın kodu hata vermiyor .
belirttiğiniz hatanın oluşabilmesi için rapor yordamının silinmiş olması gerekiyor
o yordamı mı sildiniz?

Konu Sahibi
Sonradan fark ettim fakat raporlamada EK'te ki örnekte 25.07.2022 ile 04.08.2022 tarihleri arasında en sondaki 02.08.2022 tarihini raporlamadı. bu hususta yardımlarınızı rica ediyorum.

çalışmanıza vakıf değilim, "raporlamadı" derken neyi kastediyorsunuz?
ne yapınca ne olmalı da olmadı?

Konu Sahibi
DATA sayfası K3 ve L3 hücrelerinin her ikisinde tarih girildiğinde o tarihleri arasındaki verileri DATA sayfasından RAPOR sayfasında listeliyor. Bir önceki ( cevap 5) sorumda 25.07.2022 ile 04.08.2022 tarihleri arasındaki verileri raporlamaya çalıştığımda DATA sayfası en sondaki 02.08.2022 tarihindeki veri raporlanmıyor.

ereğli'nin tarihini düzeltip dener misiniz? gerçek tarih olmayabilir
1659444959789.png

ilgili hücreleri tarihe çevirmek için Cdate fonksiyonu kullanılabilir
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

sorduğunuz soru 2 kodun birleştirilmesi ve o soruya cevabı Ali ÖZ hocam vermiş, benim tek yaptığım kodu uyarlamanız
o nedenle ali hocamın cevabı çözüm olarak işaretlenmeli)

Rica ederim
iyi çalışmalar)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri