• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bulunduğu satırdan üsteki bilgileri alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

teyadih

Gold Üye
Aldığı beğeni
135
Excel V
Office 2016 EN
Gold Bitiş
8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Ekli dosyada detaylı olarak açıkladığım bulunduğu satırdan üsteki içinde bazı kelimeler geçen bilgileri alacak bir formüle ihtiyacım var. Umarım anlatabilmişimdir? Teşekkür ederim.

Hocam şöyle bir alternatif olabilir mi? Satır gruplarınız 11' erli olduğu varsayılarak yapılmıştır

Çözüm
Konu Sahibi
Elinize sağlık sayın askan. Yardımcı alan kullanmışsınız. Benim gönderdiğim örnekte de AF sütunu yardımcı alandı. Yardımcı alan kullanmadan alabilir miyim? diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim

Elinize sağlık sayın askan. Yardımcı alan kullanmışsınız. Benim gönderdiğim örnekte de AF sütunu yardımcı alandı. Yardımcı alan kullanmadan alabilir miyim? diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim
hocam o alanların hiç bir fonksiyonu yok silin atın formül tek başına çalışıyor. Silmeyi unutmuşum.

Konu Sahibi
Sayfa3 e formülü yazmayı da unutmuşsunuz sayın askan

Sayfa3 e formülü yazmayı da unutmuşsunuz sayın askan
o olayı anlamadım. Sicil numaralarına göre görev yerlerini mi getirteceksiniz? Eğer öyle ise sicil numaraları hangi sütunlar?

Konu Sahibi
Evet sayın askan sicil numaralarına göre görev yerlerini getireceğim. Sicil numarası Sayfa2 de iki D ve P sütunları. Örnekte de yazdığım gibi yardımcı alan kullanmadan O sütunundaki görev yerlerini alabilir miyiz?

Evet sayın askan sicil numaralarına göre görev yerlerini getireceğim. Sicil numarası Sayfa2 de iki D ve P sütunları. Örnekte de yazdığım gibi yardımcı alan kullanmadan O sütunundaki görev yerlerini alabilir miyiz?
2 nolu mesajı güncelledim indirip bir bakın istediğiniz o mu?

Konu Sahibi
Çok çok özür dilerim. E de kendi örneğim olduğu için kendi yazdıklarım sandım kusura bakmayın

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri