• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bozuk dosyanın kurtarılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

excelsever

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 2010 EN
Konu Sahibi
Değerli arkadaşlarım! Bir arkadaşım çok önemli olduğunu söylediği, ancak dosyanın bozulduğunu ve bu dosyayı kurtarmamı rica etti. Ben ne yaptıysam kurtaramadım. Ekte sunduğum ve bozuk olan excel dosyamın siz değerli üstadlarımın yardımıyla kurtarılabileceğini ümit ediyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Saygılarımla...

Çözüm
Bu dosya xls veya xlsx dosyasına benzemiyor. Bozuk dahi olsa, bir excel dosyası karakter içerir. Bu dosyada hiç karakter yok. Sanki bir not doyasının uzantısı xls yapılmış gibi duruyor.
Bu dosya xls veya xlsx dosyasına benzemiyor. Bozuk dahi olsa, bir excel dosyası karakter içerir. Bu dosyada hiç karakter yok. Sanki bir not doyasının uzantısı xls yapılmış gibi duruyor.

Çözüm
Konu Sahibi
Değerli arkadaşlarım ilginize çok teşekkür ederim. Ne yapalım... Canımız sağolsun. Ben de bu durumu arkadaşıma ilettim. Çaresiz tüm çalışmasını sil baştan yeniden yapacak. Değerli modoratörüm konu kapanmıştır. Herkese hayırlı çalışmalar diliyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri