• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru borsa programından excele veri aktarma

erkandeveci

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2021 EN
Merhaba daha önce Excel 2019 verisyonunu kullanıyorken İdeadata borsa programından excele veri aktarabiliyordum. Exceli 2021 olarak güncellediğimde idealdata programından excele veri atamıyorum. İdeal data şirketi ile konuştuğumda excelinizde bir ayar yapmanız lazım dediler ama nasıl bir ayar olduğun söylemiyorlar (neden olduğunu anlamadım bir türlü ) Excel deki hangi ayarları yapmam lazım ki İdealdata dan excele veri atabileyim .

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    245.2 KB · Gösterim: 26
Merhaba daha önce Excel 2019 verisyonunu kullanıyorken İdeadata borsa programından excele veri aktarabiliyordum. Exceli 2021 olarak güncellediğimde idealdata programından excele veri atamıyorum. İdeal data şirketi ile konuştuğumda excelinizde bir ayar yapmanız lazım dediler ama nasıl bir ayar olduğun söylemiyorlar (neden olduğunu anlamadım bir türlü ) Excel deki hangi ayarları yapmam lazım ki İdealdata dan excele veri atabileyim .
excel örnepini atma imkanınız var mı.
bende güzel bir hazır excel proğramı var,atarım size.
mail : 470402@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.

bir şey soracam.yebi konu açmak istiyorum şu uyarı çıkıyor
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Lütfen bir önek seçin.
örnek seçmek nedir
Örnek değil azizim. "önek" soru ya da eğitim seçeceksiniz. Açacağınız konunun sol tarafındaki butondan "önek seç" kısmından.

Geri