• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü bordro yardım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

arsiv52

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
ay ay toplayarak gidiyor fakat bunu vergi dilimine yanlış hesaplatıyor yardımcı olursanız sevinirim

dosya bu

Ekli dosyalar

• bordro hesap 2025.xlsm
    72 KB · Gösterim: 9
vergi dilimine yanlış hesaplatıyor
Bunu hangi sayfada yapıyor ?
Nasıl yapılması gerekli ?
vs. vs.
Formülsüz manuel bir örnekle dosyanızı yeniden gönderin. Olması gereken yer(ler)i ve yanlış yer(ler)i renklendirin.

exeli açınca alt tarafta aylar var ocak şubat.... diye gidiyor sonda veri ve hesaplama var ben her ay ocak şubat mart diye dolduruyorum vergi dilimi hesaplıyacak farazi söylüyorum mayıs ta vergi dilimi dolduğunda yüzde yirmi ye girecek yani yüzde yirmi kesinti yapacak hangi ay gireceğini kümülatif vergi dilimi belirliyor

158.000 TL'ye kadarYüzde 15
330.000 TL'nin 158.000 TL'si için 23.700 TL fazlasıYüzde 20
1.200.000 TL'nin 330.000 TL'si için 58.100 TL, fazlasıYüzde 27
4.300.000 TL'nin 1.200.000 TL'si için 293.000 TL fazlasıYüzde 35
4.300.000 TL'den fazlasının 4.300.000 TL'si için 1.378.000 TL, fazlasıYüzde 40

bunu hesaplama sayfasında yaptırıp aylara uygulayabilirmisiniz ben böyle düşündüm size kalmış farklı bir yol varsa onuda yapabilirsiniz sanırım eğer formülüyle yapılıyor

Sayın arsiv52
Kontrol eder misiniz?

Ekli dosyalar

• userx_bordro hesap 2025.xlsm
    92.9 KB · Gösterim: 15
Çözüm
ustam şifre kaç teşekkürler bu arada

Ekli dosyalar

• userx_bordro hesap 2025 YENİ.xlsm
    67.1 KB · Gösterim: 11
  • ENV_53288_20250207.pdf
    51.1 KB · Gösterim: 10
Bordro değerlerini siz giriyorsunuz, Toplam Kazanç'a kadar hesaplamalarını siz biliyorsunuz. Hesaplamalarınızı kontrol edip düzeltirseniz Toplam Kazanç'tan sonrasında zaten hesaplama yapılıyor.

Bordro değerlerini siz giriyorsunuz, Toplam Kazanç'a kadar hesaplamalarını siz biliyorsunuz. Hesaplamalarınızı kontrol edip düzeltirseniz Toplam Kazanç'tan sonrasında zaten hesaplama yapılıyor.
bütün bilgiler doğru bordroyu girdim fakat olmadı

Bütün bilgiler doğruysa olmayan nedir? Şifrelimi mesaj yazıyorsunuz anlamadım ? :unsure:
sorun şu 73.202 kazançlar toplamı geliyor ama bize yatan maaş 56.398 fakat exelde 61.000 çıkıyor fark nereden geliyor anlamdım fiyatlar bürüt acaba nete cevirmiyormu bilemedim

Ekli dosyalar

• userx_bordro hesap 2025 YENİ.xlsm
    67.3 KB · Gösterim: 7
Net Tutar'dan Yemek Ücretini düşüyor ama Sendika Ücretini ekliyorsunuz? Bu hesaplama doğru mu?

yemek nete ekleniyor sendika düşülüyor

kontrol ettim yemek eklendiği görülüyor sendika nın da düştüğü görülüyor

sorun bence vergi dilimi hesaplama olayında bir hata var veri ve hesaplama sayfasında hata olabilir yüzde doksan girdiğim bilgiler doğru görülüyor

bir sorunu çözdüm yemek parası hem nette hemde bürütte sisteme girmiş ondan fazla çıkııyormuş teşekkürler

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri